Filme

#filme #top filme #filme tari #filme adolescenti

Cele mai bune filme cu liceeni din ultimii ani

Filmele cu si despre liceeni sunt intotdeauna foarte amuzante si presarate cu momente de drama, specifice perioadei de adolescenta. Iata cateva dintre cele mai apreciate filme cu liceeni produse in ultimii ani.

10 Things I Hate About You

10 Things I Hate About You reprezinta o varianta moderna a temei shakespeariene Imblanzirea scorpiei. Povestea se invarte in jurul lui Kat, o liceeana destul de diferita fara de restul fetelor de varsta ei. Kat nu merge la petreceri, nu flirteaza cu baietii si refuza din start orice incercare de apropiere din partea acestora.

Asta pana il intalneste pe Patrik, un tip rebel care este diferit fata de toti ceilalti baieti si care reuseste sa o cucereasca pe Kat, chiar daca totul este doar o joaca.

Easy A

Pentru ca a vrut sa para mai matura si pentru s-a hotarat sa isi ajute cel mai bun prieten sa nu mai fie considerat gay, Olive Penderghast intra intr-un cerc vicios care ii determina pe cei din jurul ei sa o eticheteze rapid. Desi in realitate este foarte cuminte si inca virgina, Olive ii face pe toti cei din jurul sau sa creata ca este o tipa usuratica ce se culca cu orice tip care ii iese in cale.

Pentru ca acest comportament ii aduce numai necazuri, Olive se decide sa spuna adevarul, insa situatia este destul de greu de remediat.

Mean Girls

Orice fata din liceu si-ar dori sa faca parte din gasca celor 3 fete care fac legea in scoala si care atrag privirile si invidia tuturor. Cady Heron (Lindsay Lohan) este una dintre "norocoasele" care este atrasa in aceasta gasca si care se transforma, fara sa isi dea seama, dintr-o fata inocenta, intr-o scorpie fara limite.

Another Cinderella Story

Another Cinderella Story este o adaptare moderna a basmului clasic care o aduce in prim plan pe Mary (Selena Gomez), o adolescenta care locuieste cu mama sa vitrega si cu cele doua fiice ale acesteia. Evident, cele 3 ii fac viata amara, iar pentru a scapa de aceasta situatie, Mary decide sa devina o dansatoare foarte buna.

Pana atunci insa, Mary ajunge la un bal mascat si il intalneste pe Joey, un adolescent de care se indragosteste la prima vedere. Din pacate pentru cei doi, la ora 12.00 Mary trebuie sa paraseasca balul si sa se indrepte spre casa pentru a scapa de pedepsele mamei vitrege. De acum, singurul scop a lui Joey este sa o gaseasca pe fata misterioasa care i-a furat inima.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea