Filme

#filme #top filme #filme tari #filme kate winslet #top filme kate winslet

Cele mai bune filme cu Kate Winslet

Kate Winslet, recunoscuta in special pentru rolul din Titanic, este o actrita excelenta, apreciata pentru foarte multe dintre rolurile pe care le-a interpretat, pentru sensibilitatea de care da dovada, dar si usurinta cu care se transpune in pielea unor personaje diferite.

1. Titanic

Filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile, Titanic, este cel care a facut-o pe Kate Winslet sa devina cunoscuta in intreaga lume. Regizat de James Cameron, Titanc este filmul care a prezentat tragedia din 1912, dar care in acelasi timp a pus in valoare relatia de dragoste dintre doi oameni care provin din clase soaciale total diferite.

2. Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Kate Winslet interpreteaza in acest film rolul unei femei care recurge la un tratament mai putin obisnuit: stergerea amintirilor. Iubitul ei (Jim Carey) nu reuseste sa inteleaga cum Clementine (Kate Winslet) a facut asta si cere ajutorul barbatului care a inventat aceasta procedura atat de ciudata. Pentru ca procesul nu poate fi inversat si pentru ca sentimentele pe care le are sunt extrem de puternice, Joel decide sa apeleze la aceeasi procedura. Din pacate, in cazul lui, terapia nu face decat sa ii arate cat de mult o iubeste de fapt pe Clementine.

3. The Reader

Michael Berg, un tanar de 15 ani, se imbolnaveste de scarlatina si lesina in mijlocul strazii. Baiatul este salvat de o femeie de 30 de ani, care dispare apoi din viata baiatului. Pentru ca Michael vrea sa ii multumeasca celei care l-a salvat, o cauta pe Hanna, de care se indragosteste nebuneste. Cei doi incep sa aiba o relatie de dragoste, insa totul se termina brusc in momentul in care Hanna dispere brusc si fara nicio explicatie.

Dupa 8 ani, Michael devine avocat si o intalneste pe fosta lui iubita, care i-a frant inima. Soarta face ca acum Hanna sa fie judecata pentru o crima.

4. Sense and Sensibility

Sense and Sensibility ii aduce in prim plan pe Emma Thompson, Alan Rickman, Kate Winslet si Hugh Grant, intr-o comedie romantica, inspirata dupa romanul lui Jane Austen. Filmul prezinta doua surori, sensibila Elinor (Thompson) si pasionala Marianne (Winslet), pentru care sansele de a se casatori devin minime in momentul in care ele isi pierd familia.

Totusi, in viata celor doua surori apar doi petitori ale caror sentimente si dorinte intre in conflict cu prejudecatile si regulile societatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea