Filme

#national geographic #filme #film documentar #top filme #documentare national geographic

Cele mai bune documentare National Geographic

Documentarele realizate de National Geographic arata aspecte uimitoare ale lumii, incepand de la fenomene astrologice si din natura, pana la atacuri teroriste si lucruri referitoare la corpul uman.

Restrepo

Restrepo spune povestea unui militar american in Afganistan. Documentarul a castigat nenumarate premii datorita faptului ca a reusit sa evidentieze modul inteligent in care militarul a reusit sa iasa din acest razboi, dar si stresul si teroarea prin care acesta a trecut de-a lungul evenimentului.

Restrepo este unul dintre cele mai bune documentare National Geographic.

Desert Flower

Desert Flower are in prim plan o femeie puternica, care, in ciuda faptului ca a suferit o circumcizie la varsta de 3 ani si a fost casatorita, cu forta, pe cand avea numai 13 ani, a reusit totusi sa faca fata unei lumi foarte brutale.

Documentarul a avut foarte mult succes, mai ales pentru ca a prezentat anumite lucruri socante, dar care in Somalia se intampla in mod frecvent.

Inside 9/11

In mod evident, documentarul are la baza evenimentele petrecute pe 11 septembrie, atunci cand teroristii au atacat cele doua turnuri americane. Filmul prezinta planificarea Al Qaeda, dar si ancheta care se afla in plina desfasurarea chiar si in ziua de azi.

The Battle for Midway

The Battle for Midway prezinta modul in care anumite decizii si planificari, dar si determinarea si gandirea rapida, au ajutat SUA sa aiba succes in cel dea-l Doilea Razboi Mondial. Totusi, documentarul arata si pretul pe care America l-a platit pentru a iesi invingatoare.

Inside The Vatican

Acest documentar National Geographic permite telespectatorilor o privire in interiorul uneia dintre cladirile cele mai puternice si impresionante din intreaga lume. Documentarul prezinta interviuri cu persoanele care au lucrat cu Papa Ioan Paul II si reuseste sa puna in lumina mecanismele interioare politice din lumea catolica.

The Human Body

The Human Body prezinta toate lucrurile pe care un corp uman le face de-a lungul unei zile. Documentarul arata complexitate unor actiuni si simpliatea altora, modul in care anumite organisme functioneaza, dar si importanta acestora.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea