Filme

#filme #comedii #comedii romantice #top filme #comedii englezesti

Cele mai bune comedii englezesti

Umorul si filmele de comedie englezesti nu sunt chiar pe placul oricui, insa acestea sunt de mii de ori mai stilate si mai inteligente decat multe altele. Iata o lista cu cele mai bune filme de comedie englezesti.

The Return of the Pink Panther
(1975)

The Return of the Pink Panther este un film plin de umor englezesc. Productia ii are in prim plan pe Inspector Jacques Clouseau ( Peter Sellers ) si pe lordul Charles Lytton care, considerat vinovat de disparitia diamantului Pantera Roz, pleaca in cautarea pietrei pretioase, astfel incat sa isi demonstreze nevinovatia. Inspectorul, pe de alta parte, incearca si el sa rezolve acest caz misterios, insa nu reuseste decat sa creeze un haos total in jurul acestei investigatii.


Notting Hill
(1999)

Nothing Hill ii are in rolurile principale pe faimosul High Grant (William Thacker) si Julia Roberts. Cele doua personaje trec printr-o serie de intamplari foarte amuzante si dupa un an de zile de la prima intalnire si multe aventuri, William decide sa o cucereasca pe Anna si sa dea vietii lor amoroase o noua sansa la fericire.


Snatch
(2000)

Snatch sau Unde Dai Si Unde Crapa este o productie realizata in regia lui Guy Ritchie si il are in prim plan pe Brad Pitt. Acesta este un boxer tigan de origine irlandeza care se afla in goana dupa un diamant. Acesta face cateva aranjamente, trage niste sfori si joaca la cacealma, astfel incat sa puna mana pe diamantul care ii poate schimba viata toata.


Bridget Jones Diary
(2001)

Filmul Bridget Jones Diary o are in rol principal pe ziarista britanica care are o rubrica plina de umor, despre intamplarile si viata unei femei de 30 de ani, singura, dar care cauta neincetat dragostea. Dupa o perioada in care este singura, Bridget se afla in ipostaza in care este dorita de catre doi barbati, la fel de aratosi, puternici si destepti - motiv pentru care nu se poate decide asupra unuia.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea