Filme

# 300: battle of artemisia #the hangover 3 #premiere #iron man #hobbit #Great Gatsby

Cele mai asteptate premiere straine ale anului 2013

"Skyfall", "The Avengers" si "The Dark Knight Rises" sunt productiile care au reusit anul trecut sa depaseasca pragul de un miliard de dolari acumulati in urma incasarilor. Si in 2013 vom avea parte de pelicule care vor face legea in box-office. Iata cateva dintre cele mai asteptate dintre ele.

Iron Man 3

Robert Downey Jr. imbraca pentru a treia oara costumul masiv al deja celebrului Iron Man. In "Iron Man 3", programat sa apara pe marile ecrane din Romania in 26 aprilie, supereroul isi gaseste intreaga lume distrusa si incearca sa-l puna la punct pe cel responsabil de acest lucru, temutul Mandarin.


The Great Gatsby

"The Great Gatsby", ecranizarea romanului omonim al scriitorului american F. Scott Fitzgerald, va avea premiera in Romania pe data de 17 mai. Actiunea filmului are loc in Long Island, unde Nick Carraway, un nou venit in acea zona,  devine fascinat de stilul de viata luxos al vecinului sau, Jay Gatsby. In rolul excentricului Gatsby il vor revendea pe Leonardo DiCaprio.


The Hangover 3

Incepand cu data de 31 mai, vom avea parte de cea de-a treia parte a indragitei comedii "The Hangover". Si de aceasta data rolurile celor patru prieteni petrecareti vor fi interpretate de Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms si Justin Bartha.

The Wolverine

Starul australian Hugh Jackman isi incordeaza muschii si isi ascute ghearele pentru a intra din nou in pielea mutantului Wolverine. Actiunea celui de-al saptelea film al seriei "X-Men" este plasata undeva in Japonia, acolo unde eroul nostru isi uneste fortele cu un razboinic samurai, cu scopul de a infrange un personaj misterios. Premiera romaneasca a lui "The Wolverine" va avea loc pe 26 iulie.

300: Battle of Artemisia

"300: Battle of Artemisia" este o noua incursiune in legendele antichitatii si urmareste batalia epica dintre Xerxes, regele persanilor, si Temistocle, conducatorul armatei ateniene. Filmul va rula in cinematografele romanesti incepand cu data de 2 august.

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Aventurile fantastice ale lui Bilbo Baggins si ale vrajitorului Gandalf sunt continuate in "The Hobbit: The Desolation of Smaug". Cea de-a doua parte a trilogiei regizate de Peter Jackson va putea fi urmarita de spectactorii romani incepand cu data de 13 decembrie.

Sursa foto: cinematoria.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea