Filme

#vampiri #filme vampiri #vampiri sexy #filme cu vampiri

Cei mai sexy vampiri din filme

Damon din Vampire Diaries, Edward Cullen din Twilight si Louis de Pointe du Lac din Interview With a Vampire sunt doar cativa dintre cei mai iubiti, apreciati si sexy vampiri din istoria filmelor specifice. Acestia sunt fermecatori, protejeaza femeile pe care le iubesc sau dau dovada de o forta extraordinara, care ii fac sa fie tot mai atragatori.


Damon - Vampire Diaries


Toate reprezentantele sexului frumos, care au vazut macar un episod din serialul Vampire Diaries sunt de parere ca Damon (Ian Somerhalder) este unul dintre cei mai frumosi si sexy vampiri din filme. Desi in prima faza Damon interpreteaza un rol negativ, acesta se da de partea vampirilor buni de-a lungul timpului.

Damon este cu adevarat fermecator si este unul dintre cele mai bune personare din productia Vampire Diaries.


Edward Cullen – Twilight


Robert Pattison interpreteaza rolul lui Edward Cullen, un adolescent vampir care se indragosteste nebuneste de Bella. Ceea ce il face foarte sexy pe Edward nu este neaparat aspectul lui, ci modul in care se indragosteste si sacrificiile pe care le face pentru a proteja femeia pe care o iubeste cu toata fiinta.


Louis de Pointe du Lac - Interview With a Vampire


Faimosul Brad Pitt se numara si el printre cei mai sexy vampiri in rolul personajului Louis de Pointe du Lac, din Interviu cu un Vampir. Louis de Pointe du Lac isi incepe viata ca fiind uman, insa ulterior este transformat intr-o noapte cand se intalneste cu un vampir care ii apare ca un inger si ii ofera solutia pentru o viata frumoasa, cu putere, dar mai ales eterna.


Blade


Blade este un vampir care lupta impotriva vampirilor si care se foloseste de toate reursele sale pentru a-si atinge scopul.

Wesley Snipes este un tip foarte dur, care nu se teme de nimeni si nimic.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea