Filme

#hollywood #top actori #actori celebri #actori sexy #actori tineri

Cei mai sexy actori sub 25 de ani

Idoli ai generatiei tinere, actorii abia trecuti de adolescenta de la Hollywood se mandresc atat cu rolurile primite, cat si cu un aspect fizic de invidiat. Care sunt, totusi, cei mai sexy actori sub 25 de ani? Descopera-i in continuare!

 

Robert Pattinson

Faimos datorita rolului vampirului sexy Edward Cullen din saga Amurg, Robert Pattinson este, la cei 25 de ani ai sai, unul dintre cei mai indragiti tineri actori ai momentului. Odata cu incheierea filmarilor la seria care l-a facut celebru si adorat in intreaga lume, Robert Pattinson s-a implicat in proiecte cinematografice precum "Bel Ami" si "Cosmopolis".

 

Taylor Lautner

Colegul lui Robert Pattinson si rivalul in saga Amurg, Taylor Lautner a atras atentia lumii odata cu transformarea sa intr-un varcolac sexy in filmul numarul doi al seriei amintite. In urmatorii ani, Taylor va putea fi admirat in filme ca "Incarceron".

Foto: listal.com


Zac Efron

Actorul american, in varsta de 23 de ani, a cucerit inimile fanelor din lumea intreaga odata cu rolul sau din filmul marca Disney, "High School Musical". Tanarul actor a fost implicat, timp de mai multi ani, intr-o relatie cu colega sa din filmul mai sus amintit, Vanessa Hudgens. Cei doi s-au despartit in decembrie 2010. Urmatoarele proiecte cinematografice ale lui Zac Efron sunt filmele "New Year's Eve" si "The Lucky One".

 

Shia Laboeuf

Un alt actor sexy de la Hollywood, ce a implinit 25 de ani in 2011, Shia Laboeuf a devenit cunoscut la nivel mondial odata cu includerea sa in filmele "Transformers". Un actor caruia i se preconizeaza un viitor stralucit, Shia va putea fi urmarit, pe viitor, in filme ca "The Wettest County in the World" si "The Company You Keep".


 

Foto: listal.com

 

Alex Pettyfer

Nu in ultimul rand, Alex Pettyfer este un actor si un model de origine britanica, cunoscut pentru rolurile sale din filme ca " Stormbreaker ", " I Am Number Four " si "Beastly", in care a jucat alaturi de frumoasa Vanessa Hudgens. Din ce in ce mai popular si la Hollywood, tanarul actor de 21 de ani va putea fi urmarit anul viitor in filme ca "In Time" si "Fallen".



Foto: listal.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea