Filme

#daniel radcliffe equus #tom cruise #al pacino #devito #actori scunzi

Cei mai scunzi actori de la Hollywood

In cazul lor, talentul este invers proportional cu inaltimea! Ei sunt dovada vie ca talentul compenseaza lipsa centimetrilor si ca nu trebuie sa ai masuri de manechin pentru a reusi in Cetatea Filmului. Faptul ca nu depasesc 1,70 de centimetri nu i-a impiedicat sa ajunga staruri internationale si sa fie recompensati pe masura, cu fiecare rol pe care l-au avut de dus pana la capat. Iata care sunt cei mai scunzi barbati de la Hollywood!

Danny DeVito, 1,52 m

Celebrul actor este exemplul viu ca talentul si norocul compenseaza din plin lipsa calitatilor fizice. La cei 1,52 de centimetri ai sau, micutul DeVito s-a impus cu succes pe scena Hollywoodului gratie stilului sau inconfundabil de a da viata personajelor.

Daniel Radcliffe, 1,65 m

Micutul "Harry Potter" este, intr-adevar, micut. Daniel Radcliffe are doar 1,65 m inaltime, dar asta nu l-a impiedicat sa ajunga un actor cunoscut la nivel mondial si sa aiba milioane de fani. Colegii sai de platou, Rupert Grint si Emma Watson, sunt semnificativ mai inalti decat el.

Dustin Hoffman, 1,66 metri

"Kramer vs Kramer", "Rain Man", "Meet the Fockers" sunt doar cateva dintre sucesele de box office reputate de Dustin Hoffman. Este un actor cu o inaltime de numai 1,66 metri, insa cu doua premii Oscar in palmares, unul din cei mai talentati actori de la Hollywood.

Jack Black, 1,68 m

Starul, care si-a imprumutat vocea lui Kung Fu Panda in filmul de animatie cu acelasi nume, masoara doar 1,68 de centimetri. Asta nu l-a impiedicat sa se afirme la Hollywood, cu precadere in roluri amuzante.

Tom Cruise, 1,70 m

La cate roluri are in palmares, a-i putea crede ca domnul "Misiune Imposibila" este un barbat impozant. Ei bine, chiar este. Insa nu din punct de vedere al staturii, Tom Cruise masurand doar 170 de centimetri. Asta nu l-a impiedicat sa fie casatorit cu Nicole Kidman (1,80 m) sau Katie Holmes (1,75 m).

Al pacino, 1,70 m

Al Pacino este un alt nume cu greutate din Cetatea Filmului, care a facut istorie, in ciuda inaltimii destul de mici, de doar 1,70 m. Rolurile mari si carisma sa l-au transformat pentru multi ani intr-unul dintre cei mai ravniti barbati de pe mapamond.



Sursa foto: thereelist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea