Filme

#filme #top filme #filme tari #sefi in filme

Cei mai rai sefi din filme

Productiile care aduc in prim-plan cei mai rai sefi, cei care isi umilesc angajatii si ii pun pe acestia in ipostaze extrem de neplacute uneori sunt printre cele mai apreciate. Iata care sunt personajele din aceasta categorie care au reusit sa impresioneze cel mai mult prin rautate si meschinarie.

Buddy Ackerman - Swimming with Sharks

Buddy Ackerman (Kevin Spacey) este, fara indoiala, unul dintre cei mai rai sefi din istoria cinematografiei. Acesta nu ezita nicio clipa sa isi insulte asistentul, dar nici pe ceilalti angajati ai sai. Buddy Ackerman este un mogul influent care este in stare sa calce peste cadavre si peste oricine sta in calea succesului sau sau pur si simplu in calea sa in general.

Desi Rex (asistentul) este destul de optimist, acesta isi pierde rapid entuziasmul cand vede ca in loc sa ajunga intr-un birou civilizat, intra direct in cusca celui mai periculos si agresiv leu.



Foto : thisislondon.co.uk

John Milton - The Devil’s Advocate

Acest film este unul dintre cele mai bune filme in care a jucat Keanu Reeves (Kevin Lomax) si Al Pacino (John Milton).

Acesta din urma interpreteaza rolul directorului celei mai bune firme de avocatura din New York. Lomax (Reeves) se angajeaza in acesta companie si urmeaza indeaproape sfaturile sefului sau, insa la final isi da seama ca cel pe care il credea mentorul sau este chiar Satana.

Bernie Lomax - Weekend at Bernie’s

Weekend at Bernie’s ii aduce in prim-plan pe Andrew McCarthy si Jonathan Silverman, doi angajati care isi descopera seful decedat. Convinsi de faptul ca ei sunt responsabili de moasrtea managerului lor, cei doi angajati incearca sa ii faca pe cei din jur sa creada ca Bernie Lomax este inca in viata.

Miranda Priestly - The Devil Wears Prada

Miranda Priestly (Meryl Streep) este nu doar un sef rau, ci unul de care se tem absolut toti angajatii. Aceasta este foarte meticuloasa si pretentioasa, adreseaza mai multe cereri in acelasi timp, iar daca i se greseste cantitatea de zahar din cafea, cere ca responsabilul sa fie dat afara.

Andy Sachs (Anne Hathaway) isi incearca norocul si vrea sa devina asistenta Mirandei. Chiar daca isi da viata personala peste cap si face nenumarate sacrificii, Andy reuseste sa devina indispensabila pentru Miranda, insa totul are un pret... pe care nu se poate hotari daca este gata sa il plateasca.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea