Filme

#paritnti #filme #buni #rai #liam neeson #harrison ford #home alone

Cei mai buni si cei mai rai parinti din filme (partea I)

In filmul Confessions of a Campus Bookie, cea mai grea decizie luata de mama lui Benny a fost sa-l lase pe acesta sa plece departe de casa. In minunatul film distractie in familie este reprezentata prin maipularea propriului fiu (Laurence Harvey). De asemenea, ea nu este prea incantata nici de logodnica fiului sau, prietenii sai sau oricine altcineva care il poate distrage de la asasinarea candidatilor la presedintie.


7. Peter si Kate McCallister
Home Alone
Roluri interpretate de John Heard si Catherine O'Hara

In viata reala probabil ca Peter si Kate McCallister ar fi fost acuzati de neglijenta paternala si pedepsiti conform legii. In film, ei il uita pe cel mai mic dintre copii (Macaulay Culkin) acasa in ajunul sarbatorilor de iarna, iar acesta trebuie sa infrunte doi hoti, cei drept, nu foarte inteligenti. Apoi, in Home Alone 2, ei il pierd pe acesta in New York – orasul proxenetilor, prostituatelor, hotilor si al receptionerilor diabolici. Totusi este greu sa ii detesti pe Peter si Kate pentru ca l-au abandonat pe bietul baiat (de doua ori chiar) pentru ca…ei bine, Kevin este un rasfatat si probabil ca a meritat.


6. Bryan Mills
Taken
Rol interpretat de Liam Neeson

Nu exista un exemplu mai bun de iubire parinteasca in cinematografia moderna asa cum gasim in Taken, film in care Liam Neeson injunghie, impusca si sugruma straini timp de 90 de minute pentru a-si gasi fiica rapita. Filmul este plin de scene tulburatoare, mai ales pentru parinti, si replici taioase. Sunt putini tati care au lucrat ca spioni , dar foarte, multi care si-ar da viata pentru copiii lor. In Taken, Liam Neeson este in egala masura speriat pentru fiica sa, dar sigur pe ceea ce face. Nu vrea sa-si piarda fata, dar nici nu vrea sa moara incercand sa o salveze. Vrea doar sa o duca acasa, iar cei care au rapit-o sa plateasca.

Click aici pentru a citi partea a doua a articolului "Cei mai buni si cei mai rai parinti din filme".

 

Urmareste trailer-ul filmului Taken

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea