Filme

#filme #premiile oscar #oscar 2013 #premiile oscar 2013 #gala premiilor oscar

Cea de-a 85-a editie a premiilor Oscar, pe 24 februarie 2013, la Hollywood & Highland Center

A 85-a editie a premiilor Oscar va avea loc pe data de 24 februarie 2013, la Hollywood & Highland Center, Los Angeles, potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii Academiei de film amerciane.

" Nominalizarile vor fi anuntate marti, 15 ianuarie 2013, iar gala de decernare va fi transmisa la televiziune si va avea loc duminica, 24 februarie", se mentioneaza in comunicatul de presa emis de Academia de film americana .

Gala Oscarurilor va fi transmisa la televizor, in peste 225 de tari. Ceremonia este programata sa se defasoare la Hollywood & Highland Center, fostul Kodak Theatre. Schimbarea denumirii pentru aceasta locatie a intervenit ca urmare a desfiintarii contractului de colaborare dintre compania producatoare de pelicula de film (aflata in faliment) si celebrul amfiteatru.

In acest an, marele castigator al galei premiilor Oscar a fost filmul "The Artist", in regia farncezului Michel Hazanavicius . Acesta a primit cinci premii Oscar, printre care cel pentru categoriile "Cel mai bun film", "Cel mai bun regizor", "Cel mai bun actor principal".

Foto: solitaryspinster.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea