Filme

#bride wars #my bloody valentine 3d #valentine's day #filme #cinema

Ce vedem de Valentine's Day la cinema

Vine sfarsitul de saptamana si odata cu el, pentru cele 3 persoane care nu au aflat inca, vine si Sarbatoarea indragostitilor, adica Valentine’s Day. Cum mai marii marketingului international tin sapink panther 2 debordati de iubire fix pe 14 februarie, va scot in cale milioane de lucruri pe care sa aruncati banii, pentru ca numai flutarand cardul de credit va puteti dovedi dragostea pentru “jumatatea semnificativa”.
Daca nu ati avut timp sa rezervati o masa la un restaurant luxos sau portofelul tipa “ fonduri insuficiente pentru Bora Bora” (e totusi criza), aflati ca cinematografele sunt deschise din zori si pana-n seara si va asteapta cu o gama variata de filme si multe alte surprize. Cu siguranta, iubitul sau iubita va aprecia o seara romantica inceputa in maniera “old fashioned” cu un film bun si o cina la lumina lumanarilor.

Daca alegeti sa va petreceti sambata indragostitilor la cinema, aveti de ales dintre comedii cu mirese, filme horror, si mai multe comedii sau chiar filme de animatie.

De vineri puteti viziona…

Pentru cuplurile flamande de adrenalina, care tin sa stea agatati unul de altul si sa lase in pielea jumatatii urme adanci de iubire, recomandam My Bloody Valentine 3D, un horror care care promite mult sange si multe obiecte taioase zburand tridimensional spre capetele indragostitilor.

Tom se intoarce in orasul natal cu ocazia implinirii a 10 ani de la masacrul din noaptea de Sf. Valentin, in urma caruia 22 de oameni au murit. Insa, in loc de o primire calduroasa, Tom se gaseste in mijlocul unei investigatii in care este suspectat de comiterea acelor crime. Fosta lui iubita este singura care il crede nevinovat. My Bloody Valentine este primul horror live-action ce va rula in cinematografe in format 3D.

bride warsO alternativa nesangeroasa ar fi comedia Bride Wars (cronica aici), un film usurel ce le va amuza cu siguranta pe doamne si domnisoare, dar nu la fel de tare sip e reprezentantii sexului opus. Liv si Emma sunt cele mai bune prietene din copilarie, iar visul lor este sa se casatoreasca la un hotel luxos din New York. Toate bune si frumoase, pana acand cele doua pritene afla ca nuntile lor au fost programate din greseala in aceeasi zi, in acelasi loc. Restul este razboi, de aici si titlul filmului.

Pentru cuplurile care doresc sa vada un film mai putin comercial, recomandam Pescuit sportiv, a doua productie romaneasca lansata in acest an. Pelicula regizata de Adrian Sitaru spune povestea unui cuplu de amanti cu probleme a caror relatie plonjeaza in haos, dupa ce accidenteaza cu masina o prostituata. Pescuit sportiv a primit numeroase premii la festivaluri internationale de film, precum cel de la Salonic (Grecia) sau Estoril (Portugalia).

Cel de-al patrulea film care va avea premiera vineri, 14 februarie, este comedia The Pink Panther 2 cu Steve Martin revenit in rolul Inspectorului Clouseau. In noul film, Inspectorul Jacques Clouseau se aliaza cu un grup de detectivi internationali, la fel de buclucasi ca si el, pentru a prinde un hot specializat in furtul artefactelor istorice.

Si mai multe filme

Daca nu ati vazut inca filmul de animatie The Tale of Despereaux, Valentine’s Day e o zi perfecta despereaux pentru a va bucura si amuza pe seama aventurilor unui soricel curajos, romantic si pasionat de lectura, care se indragosteste de o printesa. Destinul ii aduce alaturi un rege, un sobolan care vrea sa scape din turnul sau, un temnicer, un bucatar care adora supa si servitoare extrem de nemultumita de viata ei.

Pentru cuplurile fericite cu ganduri de casatorie si iubire vesnica, recomandam Revolutionary Road, un film in care ii regasiti pe Kate Winslet si Leonardo Di Caprio in chip de sot si sotie a caror casnicie o ia usor si sigur de vale. Frustrati de neimplinirile din tinerete, April si Frank scapa fraiele unui mariaj construit pe temelia subreda a unor vise de la 20 de ani.

Si pentru a incheia recomandarile pe un ton optmist, va propunem tot o comedie romantica: New in Town (cronica aici). Renee Zellweger se intoarce la genul de filme care a consacrat-o, de data aceasta in rolul unei femei de afaceri din Miami nevoita sa se impace cu frigul si localnicii dintr-un orasel din Minnesota. Insa la polul frigului ea va intalni si dragostea.

Urmareste trailerul filmului Bride Wars



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea