Filme

#Festivalul Indie al Producatorilor de Film Independenti #IPIFF 17 #festival de film #ipiff # festival de film independent

Ce poti face in weekendul 12-14 mai daca esti un cinefil convins

Esti un cinefil convins? Atunci trebuie sa stii ca in luna mai, filmele independente stralucesc la Cinema Union, in cadrul IPIFF 17!

Intre 12 si 14 mai 2023, la cea de-a XVII-a editie IPIFF pot fi vizionate cele mai bune filme independente, romanesti si internationale, realizate in ultimii doi ani. Festivalul Indie al Producatorilor de Film Independenti (IPIFF), organizat de UPFAR-ARGOA, se va desfasura la Cinema Union si cuprinde filme independente de lungmetraj fictiune, filme de lungmetraj documentar si scurtmetraje (fictiune, documentar, animatie).

Gala de Premiere a acestei editii va avea loc, pentru a 3-a oara consecutiv, la Teatrul Odeon in data de 15 mai. Ii vom cunoaste pe castigatori iar invitatii se vor bucura de momente speciale ale unor artisti de marca: Trupa Amadeus, formata din Andreea Runceanu (vioara), Bianca Gavrilescu (vioara), Patricia Cimpoiasu(violoncel), Laura Lazarescu (pian), moment coregrafic cu Elena Duicu si Lucas Molina Perez (dansatori profesionisti), Mihai Burca (pian), Toma Enache (moment recitativ)

Juriul care a decis nominalizarile pentru fiecare categorie este format din Monica Davidescu (Actrita), Dana Duma (Critic de Film) si Adrian Buca (Producator, director Cinemaraton).

Cei prezenti la Gala vor putea lua cu autograf si cartea criticului si istoricului de film Dana Duma, Gopo 100, scoasa in conditii grafice foarte bune, de Editura Uniunii Cineastilor din Romania (UCIN)

Intrarea la proiectii este libera iar accesul la gala se va face pe baza de invitatie si va fi transmisa live pe Cinemaraton incepand cu ora 19. Prezentatorii Galei IPIFF 17 vor fi Manuela Harabor si Toma Enache.

Programul pe zile al proiectiilor de la Cinema Union cat si alte detalii legate de festival, gasiti pe pagina de facebook IPIFF.

https://www.facebook.com/FESTIVAL.IPIFF

IPIFF, un eveniment realizat de Uniunea Producatorilor de Film si Audiovizual din Romania - Asociatia Romana de Gestiune Operelor din Audiovizual (UPFAR-ARGOA), al carui director este regizorul Toma Enache, are ca obiectiv principal promovarea filmului romanesc contemporan prin intermediul producatorului de film, punand accentul pe productia de film independent si profesionistii angrenati in astfel de proiecte.

Directorul festivalului: Toma Enache

Producator: Ada Vertan

Sponsori: Zarea, BES Romania.

Parteneri culturali: Teatrul Odeon, Cinema Union, Carturesti, Cinemaraton

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Zile si Nopti, Cinemap, Munteanu.ro, 4 arte, Aarc.

SURSA: comunicatedepresa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea