Filme

#actori #filme #zac efron #high school musical #biografie zac efron

Ce nu stiai despre Zac Efron

Un tanar actor de succes, renumit datorita rolului din "High School Musical", Zac Efron poate fi admirat, in prezent, in comedia romantica "New Year's Eve". Afla, in continuare, cateva curiozitati despre Zac Efron!

1. Pe cand era doar un pusti, era indragostit de supermodelul Tyra Banks. La un moment dat, i-a furat mamei sale revista Victoria's Secret, a rupt o poza cu Tyra Banks si a lipit-o pe tavanul camerei sale.

2. Primul sau sarut a avut loc in clasa a saptea in timpul jocului " Adevar sau Provocare ".

3. Latisorul pe care il poarta adesea este un cadou primit de la Paula Abdul, cu care Zac Efron este bun prieten. Pe una dintre fetele placutei acestuia scrie "Tinteste catre stele", iar pe cealalta, "S-ar putea sa ajungi si tu una!".

4. Are un 1,73 m inaltime.

5. Printre actorii sai preferati se numara Brad Pitt, Christian Bale, Leonardo DiCaprio (cu care este amic), Johnny Depp (pe care il considera modelul sau in viata) si Jack Black.

6. Zac Efron a dat proba pentru rolul Peter Pan din filmul cu acelasi nume din 2003, insa acesta a fost castigat, in cele din urma, de Jeremy Sumpter .

7. Nu este petrecaret, nici nu ii place sa mearga in cluburi - prefera, in schimb, sa isi petreaca timpul liber in compania prietenilor. "Nu imi place sa petrec. Nu ma intelegeti gresit - am fost in cluburi. Insa prefer sa stau cu prietenii apropiati si sa calatoresc."

8. Nu are conturi pe site-urile de socializare. "Nu am cont pe Twitter, Facebook sau MySpace. Prin urmare, daca ma aveti printre prieteni, sa stiti ca nu sunt eu."

9. Nu bea si nu consuma droguri. De altfel, pasiunea pentru un stil de viata sanatos a capatat-o dupa ce a urmarit filmele "Rocky", cu Sylvester Stallone. Prin urmare, in prezent face jogging in fiecare dimineata si merge la sala chiar si de 5 ori pe saptamana.

10. Are o colectie impresionanta de mingi de baseball cu autograf.

11. Simon Cowell i-a oferit un contract cu casa sa de discuri, insa Zac Efron l-a refuzat, preferand sa se concentreze asupra carierei sale cinematografice.

Foto: sinchronicitymagazine.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea