Filme

#actori #filme #actrita #rachel mcadams #biografie rachel mcadams

Ce nu stiai despre Rachel McAdams

Actrita renumita in special pentru rolul din "The Notebook", Rachel McAdams va aparea anul viitor intr-o alta pelicula romantica, " ", in compania seducatorului Channing Tatum. Crezi ca stii totul despre Rachel McAdams? Afla cateva curiozitati in cele ce urmeaza!

1. S-a nascut in orasul London, Canada, locul in care venea pe lume, doi ani mai tarziu, partenerul sau din filmul "The Notebook", Ryan Gosling. Ba mai mult decat atat, cei doi s-au nascut in acelasi spital, St. Joseph.

2. Locuieste in cartierul Silverlake din Los Angeles, unde mai stau si Christina Ricci, si Ryan Gosling.

3. A fost luata in considerare pentru rolul Sue Storm din filmul " Four", insa, in cele din urma, Jessica Alba a fost cea care l-a obtinut.

4. Nu are masina personala , din dorinta de a proteja mediul inconjurator. Pentru a se deplasa, merge pe bicicleta sau foloseste mijloacele de transport in comun.

5. Ar fi trebuit sa joace in filmul "Iron Man", in rolul Pepper Potts, Rachel McAdams fiind prima alegere a regizorului Jon Favreau. In momentul in care actrita a refuzat, in locul ei a fost distribuita Gwyneth Paltrow.

6. A evitat sa zboare cu avionul pana la varsta de 22 de ani.

7. Printre actritele sale preferate se numara , , Kate Winslet, Renee Zellweger . Elizabeth Taylor si Audrey Hepburn sunt modelele sale.

8. I-ar placea sa lucreze cu Daniel Day-Lewis , James Franco si Sam Rockwell.

9. Este alergica la cai.

10. A inceput sa patineze la varsta de 4 ani, participand chiar si la competitii. A renuntat cand avea 18 ani, in favoarea actoriei. "Trezitul la 5 dimineata era un adevarat chin. Mi-am pus patinele in cui si de atunci nu le-am mai incaltat", a declarat Rachel McAdams pentru revista Elle.

11. A creat site-ul eco greenissexy.org.

12. Are un caine pe nume George.

13. A reusit sa adune nu mai putin de 5 nominalizari la MTV Movie Awards intr-un singur an.

14. Mama ei nu i-a permis sa se machieze pana nu a intrat la liceu.

15. A lucrat 3 veri, impreuna cu sora si fratele sau, la McDonalds.

Foto: collider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea