Filme

#mila kunis #actori celebri #celebri la hollywood

Ce nu stiai despre Mila Kunis

Mila Kunis , actrita din senzatia cinematografica 'Black Swan', este una dintre cele mai cautate figuri feminine de la Hollywood. Cu un viitor stralucit in fata, Mila Kunis ramane, totusi, o actrita oarecum invaluita in mister. Descopera, in continuare, cateva dintre lucrurile mai putin stiute despre Mila Kunis!

1. In timpul scenelor din serialul 'That '70s Show' ('Anii '70'), in care Mila Kunis apare alaturi de actrita Laura Prepon, cele doua sunt filmate stand jos. Motivul? Laura Prepon are 1,78 m inaltime, in timp ce Mila Kunis nu depaseste 1,60 m. In celelalte situatii, cand cele doua actrite trebuiau filmate in picioare, Mila Kunis purta adesea incaltari cu talpa ori toc de 10 cm.

2. Este prietena cu Natalie Portman si James Franco .

3. Mila Kunis si fostul ei iubit, Macaulay Culkin , au fost prieteni apropiati ai regretatului Rege al muzicii pop, Michael Jackson. Cei doi au si participat la ceremonia privata de inmormantare a artistului.

4. Adora sa joaca ' World of Warcraft '. Un joc video mai degraba potrivit pentru pusti decat pentru o tanara de 28 de ani, 'WOW' se numara, totusi, printre preferintele Milei Kunis. Ba mai mult de atat, actrita nu se sfieste sa declare sus si tare ca este o impatimita a acestui joc.

5. Are un ochi albastru si unul verde, drept pentru care colega sa, Laura Prepon, din serialul 'That '70s Show' o poreclise 'Husky'.

6. De origine ucraineana, Mila Kunis a ajuns in SUA la varsta de 7 ani dupa ce familia ei a castigat la loterie. Intr-o prima faza, micuta Mila nu stia limba engleza, ulterior reusind sa o invete cu ajutorul emisiunii 'The New Price Is Right' al carei moderator (Bob Barker) vorbea suficient de rar pentru ca Mila sa il poata intelege.

7. Ii este teama de gandaci. Fobia Milei Kunis s-a manifestat si live, in timpul unei emisiuni 'Late Night with Conan O'Brien' din mai 2004, cand frumoasa actrita s-a speriat dupa ce Bug Man si-a facut aparitia in platou.

8. Mila Kunis a aparut in videoclipul formatiei Aerosmith, 'Jaded'. De altfel, actrita a declarat ca este fana trupei rock americane.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea