Filme

#filme #actrita #michelle williams #biografie michelle williams #filme michelle williams

Ce nu stiai despre Michelle Williams

S-a facut remarcata odata cu rolul Jen Lindley din serialul TV de succes "Dawson's Creek". A ajuns, insa, una dintre cele mai apreciate tinere actrite de la Hollywood abia dupa ce a fost distribuita in pelicula "Brokeback Mountain". Crezi ca stii totul despre frumoasa Michelle Williams ? Afla cateva curiozitati in cele ce urmeaza!

1. Ii place sa citeasca si colectioneaza carti rare. De altfel, detine editia princeps a romanului " ", printre multe altele.

2. A fost implicata in relatii cu doi muzicieni, Conor Oberst si Andy Herold. Ambii au scris piese despre ea si legatura lor.

3. Nasii fetitei sale Matilda, in varsta de 6 ani, sunt Jake Gyllenhaal si Busy Philipps. Cu cea din urma a fost colega pe platourile de filmare ale serialului "Dawson's Creek".

4. Ii place sa isi bea cafeaua, sa se spele pe dinti si sa savureze smoothies... sub dus. Sustine ca aceasta este o buna strategie de , intrucat nu mai pierde timpul luand micul dejun in mod conventional.

5. Adora inghetata de cafea cu fulgi de ciocolata. A marturisit ca, in timpul filmarilor pentru pelicula " Blue Valentine " a consumat acest desert si de 3 ori pe zi pentru a castiga un concurs de ingrasat.

6. A locuit impreuna cu actrita Christina Ricci in timpul filmarilor la pelicula " Prozac Nation".

7. Regizorul Ang Lee, care nu stia de rolul pe care Michelle Williams l-a avut in serialul "Dawson's Creek", a declarat ca, daca ar fi fost la curent cu experienta actritei in televiziune, nu i-ar mai fi propus rolul in filmul "Brokeback Mountain".

8. Musicalul " " a determinat-o pe Michelle Williams, copil fiind, sa creada ca jocul actoricesc presupune intotdeauna interpretarea unor melodii.

9. Actrita s-a declarat exasperata de comportamentul colegului sau din serialul "Dawson's Creek", Joshua Jackson , care, ori de cate ori o vedea fumand, ii lua tigara din mana.

10. Dupa ce a aparut in filmul "Lassie" (1994), pelicula sa de debut, latrau la ea si o intrebau daca a jucat rolul cainelui.

Foto: www.zimbio.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea