Filme

#amanda seyfried #actori celebri #biografie amanda seyfried #viata actor

Ce nu stiai despre Amanda Seyfried

Amanda Seyfried a devenit cunoscuta odata cu rolul din comedia "Mean Girls", insa filmul care i-a adus consacrarea a fost "Mamma mia!". O actrita talentata, Amanda Seyfried a bifat si in 2011 o aparitie notabila in filmul SF "In Time". Descopera, in continuare, cateva curiozitati despre Amanda Seyfried!

1. A hotarat ca vrea sa fie actrita la 11 ani, dupa ce a urmarit, impreuna cu tatal ei, filmul "Romeo si Julieta" (1996), cu Leonardo diCaprio si Claire Danes . Ulterior a declarat ca, la vremea respectiva, a fost indragostita de Leonardo diCaprio. "La 11, eram indragostita de Leonardo diCaprio. De fapt, eram obsedata! Mai eram innebunita si dupa Richard Dean Anderson si Indiana Jones."

2. Amanda Seyfried a renuntat la studiile universitare pentru a putea aparea in filmul sau de debut, "Mean Girls" (2004). Actrita ar fi trebuit sa urmeze cursurile Universitatii Fordham din New York.

3. Initial, a dat probe pentru rolurile Regina si Cady din comedia "Mean Girls". Acestea au revenit, insa, actritelor Rachel McAdams, respectiv, Lindsay Lohan.

4. Daca nu ar fi fost actrita, Amandei Seyfried i-ar fi placut sa fie meteorolog. De altfel, tanara a declarat ca a fost intotdeauna fascinata de fenomenele meteorologice.

5. Pentru rolul Sophie din musicalul "Mamma mia!", Amanda Seyfried s-a luptat, printre altele, cu actrita Rachel McAdams.

6. Rolul sau din filmul "Nine Lives" (2005) a fost scris special pentru ea.

7. Cantareata si compozitoare talentata, Amanda Seyfried a scris una dintre piesele incluse pe coloana sonora a filmului "Dear John" (2010) in care a si jucat.

8. Printre relatiile pe care le-a avut se numara cele cu actorii Alexander Skarsgard, Dominic Cooper si Ryan Phillippe.

9. Are un caine ciobanesc autralian, pe nume Finn, pe care il iubeste nespus.

10. Are 1,61 m.

11. Este absolventa a liceului William Allen din Allentown, Pennsylvania. In ultimul an, a lipsit 70 de zile de la scoala din cauza contractelor cinematografice.

12. Amanda Seyfried are radacini nemtesti.

Foto: ramascreen.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea