Filme

#meryl streep #drama #sean penn #spike lee #shanghai #defiance #film

Ce ne pregateste Hollywoodul in sezonul de toamna/iarna? (continuare)

razboi Mondial. In film ii veti putea remarca pe Daniel Craig, Liev Schreiber si Jamie Bell in rolurile celor trei frati.

Trailer Defiance



miracle at st. anna

In Italia anului 1944, patru soldati americani de culoare raman blocati intr-un mic sat toscan, in spatele liniilor inamice, in timpul celui de- al doilea razboi mondial, dupa ce unul din ei isi risca viata pentru a salva un baietel. Miracle at St. Anna reprezinta alternativa regizorului Spike Lee la filmele cu si despre razboi ale lui Clint Eastwood (Flags of Our Fathers si Letters from Iwo Jima), caruia i-a reprosat ca nu a inclus in productiile sale si soldati americani de culoare, ignorand astfel un capitol important din istoria Statelor Unite. Insa, la acuzatia lui Lee, Eastwood a replicat calm cu un “Tine-ti gura”.

Pe afisul lui Miracle at St. Anna ii veti regasi pe John Turturro, John Leguizamo, James Gandolfini, Alexandra Maria Lara.

Trailer Miracle at St. Anna



Doubt

Actiunea filmului Doubt are loc in 1964 in cadrul unei scoli catolice din Bronx, unde o calugarita devine suspicioasa atunci cand un preot incepe sa acorde prea mult interes unui elev de culoare. Oare dubiile calugaritei sunt intemeiate? Se poate lupta ea cu sistemul pentru a descoperi adevarul? In distributia filmului ii veti regasi pe Meryl Streep si Philip Seymour Hoffman, castigator al unui premiu Oscar pentru rolul Capote din filmul omonim.

The Secret Life of Bees

Plasat in Carolina de Sud la inceputul anilor '60, The Secret Life of Bees spune povestea emotionanta a unei fetite de 14 ani, Lily Owens, a carei viata este tulburata de amintirea mamei sale moarte. Pentru a scapa de singuratate si de relatia tensionata cu tatal sau, Lily pleaca cu moasa sa intr-un orasel, unde va afla un secret al mamei sale. In rolul lui Lily Owens o veti revedea pe Dakota Fanning, devenita intre timp o tanara actrita promitatoare, iar alaturi de ea mai apar in film Queen Latifah, Jennifer Hudson si cantareata Alicia Keys.

Trailer The Secret Life of Bees





Milk

Filmul este povestea lui Harvey Milk, primul politician californian care si-a recunoscut oficial orientarea sexuala. Ales, la a treia candidatura, supervizor in Primaria orasului San Francisco, Milk a fost asasinat la un de la numirea sa in functie de catre fostul supervizor Dan White . Povestea lui Harvey Milk a inspirat nenumarate carti si articole, insa filmul lui Gus Van Sant este prima biografie a politicianului transpusa pe marele ecran. Sean Penn intra in pielea lui Harvey Milk, iar in alte roluri mai joaca James Franco, Emile Hirsch, Josh Brolin si Diego Luna.

milk

Speram ca v-am facut curiosi cu acest articol si veti merge la cinema atunci cand aceste filme vor ajunge si pe ecranele noastre. Din pacate, unele dintre ele nu vor avea premiera in Romania mai devreme de ianuarie sau februarie 2009.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea