Filme

#filantropica #cleopatra #filme tv revelion

Ce filme vedem la tv de Revelion?

Daca ai trecut cu brio de maratonul filmelor de Craciun si te-ai bucurat de aventurile Mosului si ale altor personaje indragite, este timpul pentru selectia celor mai bune productii cinematografice pentru noaptea de Anul Nou. Daca ai de gand sa petreci un Revelion atipic, intr-o atmosfera linistita, de familie sau sa vezi cateva filme cu prietenii in noaptea dintre ani, afla ca programul tv este incarcat de filme care mai de care mai interesante!

Cleopatra

Daca ai de gand sa vezi un film clasic, o capodopera a anilor '60, nu rata "Cleopatra" (1963), care-i are ca protagonisti pe doi titani ai filmului, Liv Taylor si Richard Burton. Este difuzat pe Euforia Tv, in noaptea dintre ani, cu incepere de la ora 01:30.

Visul unei nopti de iarna

Daca vrei ca inainte de a merge la o petrecere pe cinste de Anul Nou sa te destinzi in fata unui film romanesc, afla ca Revelionul cinematografic incepe inca de pe 31 decembrie, ora 14:10, cu celebra productie autohtona "Visul unei nopti de iarna" (1980), o ecranizare dupa piesa de teatru a lui Tudor Musatescu, care-i are ca protagonisti pe titanul filmului si teatrului romanesc Florin Piersic, dar si pe talentata actrita Rodica Mandache. Filmul va fi difuzat la TVR 2.

Filantropica

Continua maratonul filmelor romanesti cu o productie magistrala, difuzata in Ajun de Anul Nou, de ProTv, de la ora 17:00. Este vorba de "Filantropica" (2001), un film de calibru in regia lui Nae Caramfil, a carui distributie de exceptie - Mircea Diaconu, Gheorghe Dinica- iti va magnetiza atentia pana la orele inceperii petrecerii de Anul Nou.

Petrecerea burlacilor: Ultima tentatie

Daca petrecerea de Revelion pare sa dea semne de stingere spre orele batute de 02:00, redeschide apetitul pentru ras al invitatilor tai cu o portie generoasa de comedie, difuzata tot de ProTv in noaptea de Anul Nou. Incheie petrecerea cu hohote de ras provocate de aventurile spectaculoase ale celor mai zvapaiati burlaci din "Petrecerea burlacilor: Ultima tentatie" (2008).

Sursa foto: Hometone.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea