Filme

#recomandari #filme #revelion

Ce filme nu trebuie sa ratezi in noaptea de Revelion

Te-ai plictisit de programele de divertisment de Revelion cu care ne-au obisnuit televiziunile in ultimii ani?  Nu te dai in vant dupa Revelioanele cu Tociu si Palade si nici dupa cele cu Stela Popescu si Alexandru Arsinel? Din fericire, posturile ofera filme bune in noaptea de Revelion.

Din lista impresionanta de filme ce urmeaza sa fie difuzate la cumpana dintre ani, am  ales pentru tine sapte productii care merita sa fi vazute.

Ai aranjat masa? Ai adus tacamurile? Ai pus bautura la rece? Atunci ai timp sa te asezi pe canapea si sa urmaresti pe Acasa TV , de la ora 20.30, filmul Addicted to Love. Meg Ryan si Matthew Broderick iti garanteaza ca vei avea parte de o comedie romantica despre iubiri pierdute care te va binedispune.

Daca ti-au placut al Madonnei. Te asteapta aproape doua ore cu gangsteri si umor englezesc in stilul cu care ne-a obisnuit Guy Ritchie. A! Sa nu uit: si un irezistibil Gerald Butler, in pielea unui mic ecroc. RocknRolla (2008) e difuzat de Cinemarx, de la ora 22.35.

La miezul noptii, in timp ce lumea desface sampania si isi ureaza “La multi ani!”, pe TCM ruleaza  de spirite malefice . Garantia ca filmul merita vazut este data de a fost nominalizata la trei premii Oscar.

La ora 1.50,  dupa ce ai dat gata sarmalele, poti comuta pe HBO, unde poti urmari Terminator Salvation, cel de-al patrulea film din seria Terminator. Credeati ca distractia s-a terminat odata cu odata cu Terminator 3? Ei bine, nu. Ziua judecatii a venit, a trecut si a distrus civilizatia moderna. John Connor (Christian Bale) insa nu a murit si se incapateaza sa duca o lupta inegala impotriva robotilor, superiori atat numeric, cat si din punct de vedere al tehnologiei. Totodata, in Terminator Salvation ne intalnim si cu Sam Worthington, actorul australian care a devenit intre timp celebru datorita rolului din Avatar.

De la ora 2.10, ai intalnire cu Christian Slater, Jon Favreau si Cameron Diaz in Very Bad Things, o comedie cu accente de thriller difuzata de TVR. O petrecere a burlacilor se termina nesperat de prost, dupa ce o prostituata este ucisa. Partasii la crima incearca sa se descotoroseasca de “problema de 50 de kilograme”.

Daca ai rezistat pana la ora 3.40, poti comuta pe Cinemarx, unde este difuzata drama biografica violenti detinuti din istoria Marii Britanii.

Inchei recomandarile pentru seara de Revelion intr-o nota optimista. Echipa de cineasti de la Apatow Productions, responsabila pentru The 40 Year Old Virgin si Superbad,  iti ofera Pineapple Express, o comedie de actiune cu doi impatimiti ai drogurilor care asista din greseala la o crima si se trezesc apoi fugariti de ucigasi. Pineapple Express ruleaza pe HBO, tot de la ora 3.40.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea