Filme

#broken city #weekend #filme #premiere cinematografice #identity thief

Ce filme noi vedem pe marile ecrane in weekend (8-10 februarie 2013)

Weekend-ul 8-10 februarie 2013 aduce alte doua premiere pe marile ecranele din Romania. Mark Wahlberg intra in pielea unui politist care descopera o serie de nereguli legate de primarul orasului in care locuieste, in timp ce Jason Bateman incearca sa o pedepseasca pe femeia care i-a golit contul bancar.


Identity Thief

Regia: Seth Gordon
Distributie: Jason Bateman, Melissa McCarthy, Jon Favreau, Amanda Peet, Robert Patrick

In comedia "Identity Thief", Melissa McCarthy o interpreteaza pe Diana, o femeie care cumpara absolut tot ce-i trece prin cap, fara sa se teama ca exista posibilitatea sa reamana vreodata fara bani. Singura problema este cardul, care nu este al ei, ci al lui Sandy Bigelow Patterson (Jason Bateman), un contabil care traieste in cealalta parte a Americii.

Avand la dispozitie doar o saptamana pentru a da de persoana care se foloseste de identitatea si de banii sai, Sandy porneste pe urmele Dianei. Pentru a-si atinge scopul, el va incerca tot ce-i sta in putinta: sa o mituiasca pe Diana, sa o ameninte si sa o constranga, declansand un adevarat haos.

"Identity Thief" este regizat de Seth Gordon, cineastul responsabil pentru excelenta comedie "Horrible Bosses", si produs de Scott Stubber ("Ted"), Jason Bateman si Pamela Abdy ("47 Ronin")


Broken City

Regia: Allen Hughes
Distributie: Mark Wahlberg, Russell Crowe, Catherine Zeta-Jones, Natalie Martinez, Justin Chambers, Kyle Chandler

In "Broken City", Billy Taggart (Mark Wahlberg) este un politist dedicat trup si suflet meseriei. El se trezeste implicat intr-un incident controversat, care ii pune in pericol libertatea. Desi primarul orasului reuseste sa-l scape de inchisoare, Billy ramane fara loc de munca si este nevoit sa-si castige existenta ca detectiv particular.

Acelasi primar ii ofera suma de 50.000 de dolari pentru a face o serie de cercetari in legatura cu sotia sa, Cathleen. Lucrurile se complica rapid, iar investigatiile scot la iveala lucruri mai putin cinstite despre edilul orasului.



Sursa foto: femalefirst.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea