Filme

#filme noi #premiere #filme #premiere februarie

Ce filme noi vedem in februarie in cinematografele romanesti

Luna februarie aduce pe marile ecrane din Romania cele mai noi productii cinematografice in care pot fi admirati actori de marca precum Denzel Washington, Bruce Willis sau Daniel-Day Lewis. Tot in februarie poate fi urmarit noul lungmetraj regizat de Marian Crisan, cineastul roman cunoscut datorita dramei "Morgen".


Amour

Lista premierelor cinematografice debuteaza cu "Amour", in regia lui Michael Haneke, productie care a primit recent 11 nominalizari la cea de-a 38-a editie a premiilor Cesar, eveniment care va avea loc in 22 februarie la Paris.

Filmul infatiseasa povestea unui cuplu de pensionari (Jean-Louis Trintignant si Emanuelle Riva) a caror relatie este pusa la grea incercare dupa ce starea de sanatate a unuia dintre ei se deterioreaza brusc.


Lincoln

Dupa faimoasele roluri din "My Left Foot" si "The Last of the Mohicans", Daniel-Day Lewis a avut parte de o noua provocare, fiind distribuit de Steven Spielberg in "Lincoln". Lewis intra in pielea lui Abraham Lincoln, presedintele american care a abolit sclavia si care a avut un rol crucial in Razboiul Civil American (1861-1865). Pelicula a primit nu mai putin de 11 nominalizari la gala Oscar 2013.


A Good Day to Die Hard

"A Good Day to Die Hard", cea de-a cincea partea a seriei de actiune "Die Hard", prilejuieste reintalnirea cu Bruce Willis, distribuit din nou in rolul politistului John McClane. De data aceasta, McClane isi uneste fortele cu fiul sau, Jack, cei doi incercand sa destructureze o periculoasa retea terorista din Rusia.


Flight

Denzel Washington interpreteaza in "Fight" rolul lui Whip Whitaker, un pilot experimentat care devine erou national dupa ce reuseste sa readuca la sol un avion avariat, salvand vietile a 98 din cei 106 pasageri. Regia filmului este semnata de Robert Zemeckis, cineast cunoscut publicului datorita trilogiei "Back to the Future".


Rocker

Regizorul Marian Crisan propune spectatorilor "Rocker", povestea lui Victor, un rocker ajuns la 40 de ani, care ar face orice pentru fiul sau dependent de droguri. El il va ajuta pe tanar sa se pregateasca pentru un concert live.



Sursa foto: aceshowbiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea