Filme

#hollywood #hotel transylvania # program cinema

Ce filme noi vedem in cinematografele romanesti saptamana aceasta

Programul cinematografelor din Romania se va imbogati in saptamana 19 - 26 octombrie 2012 cu nu mai putin de cinci filme nou - noute. Vei avea parte de o comedie romantica cu Andi Vasluianu si Diana Dumitrescu, de o animatie in care vampirii sunt luati peste picior, dar si de o pelicula dedicata orasului cubanez Havana.


Asterix et Obelix: Au Service de Sa Majeste


In noua pelicula din seria "Asterisc et Obelix", cei doi eroi galezi primesc sarcina de a-l educa pe Smecherix, nepotul sefului lor. Ei vor fi vizitati de Flegmatix, cel trimis de regina bretonilor pentru a pune mana pe un butoi cu potiune magica. In rolurile principale ne reintalnium cu Gerard Depardieu si Edouard Baer.


7 dias en La Habana


"7 dias en La Habana" reprezinta sapte perspective regizorale asupra capitalei Cubei. Din distributia filmului ii putem aminti pe Josh Hutcherson, Melissa Rivera si Emir Kusturica.


All God's Children


"All God's Children" este coproductie romano-moldoveana regizata de Adrian Popovici. Pelicula infatiseaza drama unui cuplu care isi pierde fiul intr-un accident de masina. Cei doi vor incearca sa mearga mai departe si sa infieze un copil din Republica Moldova. Intamplator sau nu, il vor cunoaste Pavalas, un copil care seama leit cu fiul pierdut.



 

Hotel Transylvania


"Hotel Transylvania" este o animatie produsa de Sony Pictures Animation. Vocile personajelor sunt asigurate de Adam Sandler, Selena Gomez, Kevin James si Steve Buscemi. "Hotel Transylvania" este un bun prilej de a ne intalni cu Dracula si alte ciudatenii ale lumii (Omul invizibil, Mumia etc).


Minte-ma frumos


Ultima premiera cinematografica programata pentru saptamana 10 - 25 octombrie este "Minte-ma frumos", povestea a doi baieti si doua fete si felului care incearca sa puna capat unei incurcaturi nedorite. Regia filmului este semnata de Iura Luncasu, un regizor specializat in seriale TV ("Aniela", "Pariu cu viata", "Inima de tigan", "Regina"). In rolurile principale, cinefilii ii vor descoperi pe Andi Vasluianu si Diana Dumitrescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea