Filme

#finding nemo 3d #filme noi #the twilight saga: breaking dawn #filme noiembrie #Love Is All You Need

Ce filme noi apar in Romania in luna noiembrie

In luna noiembrie vei avea ocazia sa vezi in cinematografele romanesti cateva dintre cele mai asteptate productii ale anului. Vei descoperi cum se vor termina aventurile din "Twilight", te vei distra privind prin ochelari 3D aventurile pestisorului Nemo si vei viziona cu sufletul la gura lupta judecatorului Dredd cu o temuta organizatie.


Love Is All You Need


Dupa ce ani la randul a intrat in pielea agentului James Bond, Pierce Brosnan se intoarce la comedia romantica, un gen cinematografic care i se potriveste ca o manusa.

In "Love Is All You Need", Brosnan il intepreteaza pe Philip, un englez vaduv care se indragosteste de Ida, o coafeza care se recupereaza dupa un tratament de chimioterapie. Intamplator sau nu, Ida este chiar mama celei cu care Patrick, fiul lui Philip, urmeaza sa se casatoreasca.


The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2


Seria "Twilight" ajunge in acest an la final. In "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2" vom afla cum se va termina lupta dintre vampirii adunati sub comanda lui Edward Cullen si clanul Volturi.


Argo


"Argo" este un thriller captivant in care Ben Affleck joaca rolul unui agent CIA care gaseste o metoda inedita prin care poate salva sase functionari ai ambasadei americane din Teheran, luati ostatici de un grup de islamisti.


Dredd


Actiunea lui "Dredd" se desfasoara in viitor, pe un Pamant devastat de razboaie atomice. In orasul Mega-City One, cel care se ocupa de aplicarea legii este judecatorul Dredd. Ajutat de cadetul Anderson, el va incerca sa elimine o organizatie care se ocupa cu traficul unui drog extrem de periculos.


Finding Nemo 3D


"Finding Nemo 3D" este de fapt relansarea in format 3D a animatiei cu care studiourile Disney si Pixar cucereau zeci de mii de spectatori in urma cu noua ani. Pelicula infatiseaza aventurile subacvatice a doi pesti tata si fiu (Marlin si Nemo), separati de Marea Bariera de Corali.


Cloud Atlas


"Cloud Atlas" este o drama S.F. care exploreaza impactul pe care il au actiunile oamenilor in trecut, prezent si viitor. Filmul care prilejuieste reintalnirea cu Tom Hanks urmareste evolutia unui suflet, care se transforma dintr-un ucigas intr-un erou.


Red Lights


Robert De Niro si Sigourney Weaver fac echipa in "Red Lights", un thriller supranatural regizat de Rodrigo Cortes. Filmul infatiseaza povestea psihologului Margaret Matheson si a asistentului sau, care se folosesc de cucerile stiintei pentru a spulbera miturile din jurul fenomenelor paranormale.



Sursa foto: bestmoviesevernews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea