Filme

#cinema #premiera #timp liber #weekend #filme #nemo #twilight saga #o luna in thailanda

Ce filme noi apar in cinematografele romanesti in weekendul 16-18 noiembrie

Cinematografele romanesti isi imbogatesc programul in acest weekend cu trei lungmetraje interesante. Animatia "Finding Nemo" este relansata in haine 3D, saga "Twilight" a ajuns la al cincilea si totodata ultimul film, iar cinematografia autohtona este reprezentata de comedia "O luna in Thailanda".


Finding Nemo

Regia: Andrew Stanton

Distributie: Albert Brooks, Ellen DeGeneres, Geoffrey Rush, Eric Bana, Alexander Gould

La noua ani de la lansarea oficiala, "Finding Nemo" revine pe marile ecrane, de data aceasta in format 3D. Animatia, o productie a studiourilor Disney si Pixar, infatiseaza calatoria amuzanta a doi pesti, tata si fiu, care printr-un concurs de imprejurari vor ajunge sa fie separati de Marea Bariera de Corali.

"Finding Nemo" este cotat pe Imbd, unul dintre cele mai mari site-uri dedicate filmului, cu o nota foarte mare (8,1). Versiunea 2D a lui "Finding Nemo" a reusit in 2004 sa-i impresioneze pe membrii juriului Academiei Americane de Film, pelicula fiind recompensata cu Oscarul categoriei "Best Animated Feature".


O luna in Thailanda

Regia: Paul Negoescu

Distributie: Ioana Anastasia Anton, Sinziana Nicola, Andrei Mateiu, Raluca Aprodu, Tudor Istodor, Sabina Posea, Ionut Grama

"O luna in Thailanda" infatiseaza povestea lui Radu, un roman nemultumit de viata sa sentimentala. In preajma Anului Nou el se decide sa se desparta de iubita sa, Adina, si porneste intr-un tur al cluburilor bucurestene. Scopul lui este reimpace cu Nadia, una dintre fostele sale iubiri.


The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

Regia: Bill Condon

Distributie: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene, Peter Facinelli, Nikki Reed, Kellan Lutz

Saga "Twilight" a ajuns in cele din urma la ultimul film. Viata lui Renesmee, fiica lui Edward Cullen si Bella Swan, este amenintata de clanul Volturi. In aceste conditii, cei doi vor fi nevoiti sa stranga toti vampirii din lume pentru a porni o ofensiva impotriva Volturilor.



Sursa foto: bigscreenanimation.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea