Filme

#cinema #timp liber #ho ho ho # cloud atlas #les infideles #Here Comes the Boom

Ce filme noi apar in cinematografele romanesti in weekend-ul 23 -25 noiembrie

Ultimul weekend al lunii noiembrie aduce pe marile ecrane din Romania o serie de premiere de exceptie. Il poti revedea pe Tom Hanks in mult asteptata drama S.F. "Cloud Atlas", ai parte de continuarea comediei romanesti "Ho Ho Ho", in timp ce Kevin James incearca sa-si faca un nume in lumea artelor martiale in "Here Comes the Boom".


Les Infideles

Regia: Emmanuelle Bercot, Fred Cavaye, Alexandre Courtes, Jean Dujardin, Michel Hazanavicius, Jan Kounen, Eric Lartigau, Gilles Lellouche

Distributie: Jean Dujardin, Gilles Lellouche, Guillaume Canet, Lionel Abelanski, Alexandra Lamy

Infidelitatea masculina este dezbatuta din noua pe marile ecrane, de data aceasta din perspectiva a nu mai putin de sapte regizori francezi. "Les Infideles" este o comedie pe alocuri deocheata, care trateaza cele mai cele mai cunoscute obiceiuri extraconjugale.


Ho Ho Ho 2: O loterie de familie

Regia: Jesus del Cerro
Distributie: Dragos Bucur, Andreea Marin

Dupa succesul repurtat cu primul "Ho Ho Ho", regizorul Jesus del Cerro recidiveaza si realizeaza o noua comedie de Craciun, in care rolurile principale sunt detinute Dragos Bucur si Andreea Marin.


Alex Cross

Regia: Rob Cohen
Distributie: Matthew Fox, Rachel Nichols, Tyler Perry

Filmul este o adaptare cinematografica a romanelor care-l au in centrul atentiei pe Alex Cross, celebrul detectiv psiholog inventat de scriitorul James Petterson. Prestigiul lui Cross va fi pus in pericol dupa i se incredinteaza misiune de a da de urmele unui asasin in serie extrem de sadic.


Cloud Atlas

Regia: Tom Tykwer, Andy Wachowski, Lana Wachowski
Distributie: Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, Jim Sturgess

"Cloud Atlas" este unul dintre cele mai asteptate pelicule ale anului 2012. Filmul este o drama S.F. care urmareste evolutia unui suflet care se metamorfozeaza pe parcursul unor secole dintr-un ucigas intr-un personaj pozitiv.


Here Comes the Boom

Regia: Frank Coraci
Distributie: Kevin James, Salma Hayek, Greg Germann

Kevin James intra in pielea unui profesor care vrea sa devina faimos in lumea artelor martiale, incearcand in acest fel sa stranga fonduri pentru salvarea programului de muzica al liceului in care preda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea