Filme

#filme #cinematografe #filme cannes #cnematografe romanesti

Ce filme de la Cannes o sa poti urmari in cinematografele romanesti

Filmele cu potential care vor rula pe ecranele salilor de cinema de la Cannes sunt deja pregatite sa faca saltul si pe marile ecrane din Romania. Vara se anunta incendiara, daca tinem cont de productiile pentru care distribuitorii au semnat deja contracte. Iar revenirea unor actori consacrati in filme de marca nu are decat sa sporeasca numarul de spectatori in salile de cinema.

Gibson, trecut pe lista eroilor

"The Expendables 3" sau "Eroi de Sacrificiu 3", dupa denumirea primita in cinematografele mioritice, va prezenta o varianta necenzurata a peliculei in timpul festivalului, urmata de o conferinta de presa cu noile staruri introdu-se in franciza: Mel Gibson, Harrison Ford, Antonio Banderas, Wesley Snipes si Randy Couture.

Revenirea monstrilor sacri

Patru filme din cele opt aflate in lucru la AMBI Productions vor fi prezentate publicului de pe croazeta. Trei dintre acestea, printre care "2047: Sights of Death", "Hope Lost" si "The Humbling" vor intra de la mijlocul lui iulie si in cinematografele din Romania.

Cele trei pelicule marcheaza si revenirea dupa o perioada de pauza a vedetelor Danny Glover, Stephen Baldwin, Daniel Baldwin, Mischa Barton si Al Pacino.

Andy Garcia, intr-un SF

Andy Garcia isi va face debutul intr-o pelicula cu tenta stiintifico-fantastica in rolul unui personaj extraterestru. Garcia va face pereche cu Max McGrath, prietenul sau pamantean, simbioza dintre cei doi urmand sa dea nastere super-eroului Max Steel.

Producatorii nu au anuntat inca data oficiala de lansare a filmului "Max Steel", dar acesta va ajunge, cel mai probabil in primavara anului viitor, si in cinematografele noastre.

Din concurs, direct pe ecrane

Printre filmele cotate cu sansa de a castiga ravnitul trofeu Palme d'Or se numara si "Maps to the Stars", in regia lui David Cronenberg, cu John Cusack si Julianne Moore in rolurile principale, "Adieu a Language", in regia lui Jean Luc Godard si thrillerul "The Search", un remake al filmului cu acelasi nume din 1948. Toate cele trei filme vor rula in aceasta vara si pe marile ecrane din Romania.

Sursa foto: news.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea