Filme

#productie #anulare #serial #charlie sheen # two and a half men

CBS a anulat productia serialului Two and a half men

Studiourile cbs au decis sa anuleze productia serialului TV Two and a half men , din cauza problemelor cu drogurile si alcoolul cu care s-a confruntat in ultima perioada Charlie Sheen, cel care intepreteaza rolul principal.

De asemenea, cei de la CBS se pare ca s-au suparat pe acuzatiile pe care actorul le-a adus, joi, la adresa lui Chuck Lorre, producatorul serialului. Charlie Sheen nu s-a sfiit sa-l catalogheze “prostanac” si “un sarlatan care a ales sa nu-si faca datoria”.

"In urma afirmatiilor, comportamentului si starii lui Charlie Sheen, CBS si Warner Bros. Television au decis sa intrerupa productia serialului « Doi barbati si jumatate » pentru restul sezonului", se arata intr-un comunicat.

Sheen a ripostat rapid trimitand o scrisoare deschisa publicata de tmz.com. "Le cer minunatilor si loialilor mei fani care au indragit acest serial timp de aproape 10 ani sa fie alaturi de mine in marsul meu catre justitie pentru a pune capat acestui rau de neinchipuit", a spus actorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea