Filme

#hotel transylvania #concurs #film # concurs cinema #concurs filme

CONCURS: Castiga tricouri personalizate cu filmul Hotel Transylvania

Esti dornic sa te cazezi in cel mai tare hotel din lume si sa castigi si premii pentru acest lucru? Atunci iti uram bun venit in Hotel Transylvania! Acasa.ro si InterComFilm Distribution te invita la consurs. Raspunde corect la o intrebare legata de filmul de animatie "Hotel Transylvania" si poti castigi unul dintre cele 5 premii a cate un tricou personalizat si un pachet de 4 markere cu filmul "Hotel Transylvania".


Cum participi la concurs


Pentru a participa la concursul nostru, trebuie sa urmezi 2 pasi simpli:

1. Da LIKE paginii de Facebook a InterComFilm Distribution.

2. Raspunde in sectiunea de comentarii a acestui articol la intrebarea: Cand va fi premiera filmului Hotel Transylvania in Romania?

Concursul se desfasoara in perioada 11 octombrie - 19 octombrie 2012. Castigatorii celor 5 premii a cate un tricou personalizat + un pachet de 4 markere cu filmul Hotel Transylvania vor fi extrasi in mod aleator in data de 22 octombrie 2012.

Concursul "Castiga tricouri personalizate Hotel Transylvania" se desfasoara in sectiunea Cinema.acasa.ro. Pentru ca raspunsul tau sa fie luat in considerare, trebuie sa respecti regulamentul concursului.

Atentie! La Concurs poate participa orice vizitator al site-ului acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii Concursului, care are domiciliul / resedinta in BUCURESTI, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs.


Hotel Transylvania pe marile ecrane


Hotel Transylvania este un film de animatie ce readuce in prim plan celebrul personaj Dracula, dar ii confera o alura amuzanta si prietenoasa. Pelicula ii are in distributie pe Adam Sandler in rolul lui Dracula si pe Selena Gomez in rolul fiicei vampirului, Mavis.

In film, Dracula este proprietarul unui hotel de 5 stele, Hotel Transylvania, si pentru ca se apropie ziua de nastere a fiicei lui, Mavis, se gandeste ca ar fi frumos sa ii organizeze o petrecere surpriza.

Dracula ii invita la hotelul sau pe cei mai cunoscuti monstri din lume pentru o petrecere de pomina, dar lucrurile iau o turnura neasteptata in momentul in care la hotel ajunge un om obisnuit care se indragosteste de Mavis.

 

Castigatorii concursului sunt:

  1. Roxana Dumitrascuta
  2. petculescu alina mihaela   
  3. constantin.simion
  4. balana
  5. anuska21

Felicitari!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea