Filme

#invitatii film #captain phillips #castiga invitatii

Castiga invitatii in cinema la Captain Philips (2013)!

Captain Phillips reprezintă o analiză pe mai multe planuri asupra sechestrării în 2009 a vasului de transport U.S. Maersk Alabama de către piraţii somalezi. Filmul — văzut prin lentila magică a regizorului Paul Greengrass — este atât un thriller care-ţi ridică tensiunea, cât şi un tablou complex al efectelor multiple ale globalizării.

Filmul se concentrează pe relaţia dintre comandantul vasului Alabama, Captain Richard Phillips (Tom Hanks - de două ori laureat cu Oscar) şi căpitanul piraţilor somalezi, Muse (Barkhad Abdi), care-l ia ostatec. Vasele comandate de Phillips şi Muse se îndreaptă implacabil unul spre celălalt. Muse şi echipajul său atacă vasul lui Phillips, care nu are armament la bord; în situaţia critică care urmează, cei doi, aflaţi la 145 de mile de coasta Somaliei, îşi vor da seama că se află de fapt la cheremul unor forţe care-i depăşesc.

Regia: Paul Greengrass

Cu: Tom Hanks, Catherine Keener , Barkhad Abdirahman
Gen film: Biografic, Crima, Drama, Thriller
Durata:134 minute
Premiera in Romania: 01.11.2013
Distribuitor: Intercomfilm Distribution

 

Castiga 3 invitatii duble la filmul Captain Philips.

Intercomfilm Distribution si Acasa.ro te invita la concurs. Participa si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul Captain Philips in perioada 8-10 noiembrie 2013 in cinema Hollywood Multiplex.

Pentru a participa la concurs, lasa-ne un comentariu la finalul articolului, prin care sa raspunzi la intrebarea "Cand se va lansa in Romania filmul Captain Philips?"

Concursul se desfasoara in perioada 30 octombrie - 6 noiembrie 2013.

Castigatorul va fi anuntat pe data de 7 noimbrie 2013, atat in pagina de concurs cat si personal, pe e-mail.

Castigatorii concursului sunt:

  • Ionela Vasiliu
  • Adrian Neacsu
  • Elena Mihaela

Felicitari!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea