Filme

#_cassandra-s-dream-2007 #cassandra #dream #colin #farrell #ewan #mcgregor #woody #allen

Cassandra's Dream - primele ecouri

Doi frati londonezi au o relatie cu o femeie venita in capitala Marii Britanii pentru a-si face un rost in viata. Destinul ei se incruciseaza din intamplare cu cele ale celor doi frati si, cand unul dintre ei se indragosteste de ea, femeia isi da seama de puterea pe care o are asupra sexului opus.

Ea isi incearca forta de atractie si reuseste sa-i impinga pe cei doi, aflati in dificultati financiare , spre crima, instigandu-i pe unul impotriva ceiluilalt.

Primele reactii

Colin Farrell si Tom Wilkinson au reusit sa creeze o furtuna in pelicula Cassandra's Dream, iar Woody Allen s-a descurcat cu simbolismul si a epuizat intriga filmului de toata tensiunea. Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane din Romania din 20 iunie.

Pro

New York Times: Cassandra’s Dream, ultima excursie a lui Woody Allen catre partea intunecata a naturii umane, este suficient de buna incat te face sa te intrebi de ce regizorul nu renunta definitiv la comedii in favoarea genurilor drama si thriller (Manohla Dargis)

New Yorker: Colin Farrell a dat tot ce-i mai bun din el in acest film si a dobandit performante exceptionale. Daca o va tine tot asa, cu astfel de roluri dificile, cu siguranta va avea o cariera stralucita (David Denby)

Houston Chronicle : Daca Frida Kahlo poate pica 55 de auto-portrete, atunci Woody Allen poate crea mai multe versiuni ale aceleiasi pelicule. Este simplu si cinstit (Amy Biancolli)

Entertainment Weekly: Aceasta poveste a doi frati porniti unul impotriva celuilalt este mai mult un testament pentru cele doua staruri ale filmului. Cei doi, Ewan McGregor si Colin Farrell, joaca rolurile extreme de bine (Owen Gleiberman)

Contra

ReelViews: Cu filmul Cassandra’s Dream, putem sa confirmam cea ce altii spun de ani buni: ca zilele lui Woody Allen ca magnificul regizor au luat sfarsit (James Berardinelli)

Peter Travers: Woody Allen, care de data acesta sta in spatele camerei de filmat, aduce prea putina inteligenta si prea multa nascocire materialului (Peter Travers)

Chicago Reader: Dupa ce a reusit sa creeze una dintre cele mai bune si inteligente drame ale sale in Anglia, Match Point , Allen revine in acesta tara pentru a crea o alta drama, dar de data aceasta una dintre cele mai ciudate si de neinteles (Jonathan Rosenbaum)

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Cassandra's Dream

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea