Filme

#carey mulligan #iubeste #leonardo dicaprio #the great gatsby

Carey Mulligan se iubeste cu Leonardo DiCaprio in "The Great Gatsby"

Actrita Carey Mulligan, nominalizata anul acesta la premiul Oscar pentru rolul din An Education, este foarte aproape de a adeveni muza lui Baz Luhrmann in noul film pe care acesta il regizeaza.

Potrivit TotalFilm, britanica Mulligan este preferata lui Luhrmann pentru partitura lui Daisy din noua ecranizare dupa the great gatsby, romanul lui F. Scott Fitzgerald. Leonardo DiCaprio va intra in pielea personajului principal, Gatsby.

Se pare ca Mulligan a avansat in topul actritelor preferate pentru acest proiect, dupa ce Scarlett Johansson a devenit indisponibila, acceptand sa joace intr-un film de Cameron Crowe . Printre actritele care au dat probe pentru rolul lui Daisy se mai numara Natalie Portman, Keira Knightley si Rebecca Hall.

Carey Mulligan a atras atentia producatorilor odata cu succesul dramei An Education, lansata la inceputul lui 2010. Recent, actrita a putut fi vazuta in Wall Street 2: Money Never Sleeps, iar in curand va aparea in pelicula Never Let Me Go , adaptare dupa romanul omonim al scriitorului Kazuo Ishiguro.

Pe langa Mulligan si DiCaprio, in The Great Gatsby va juca si Tobey Maguire in rolul lui Carraway. Este cel de-al 2-lea film la care Leo colaboreaza cu Baz Luhrmann dupa Romeo + Juliet (1996).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea