Filme

#premiera Sherlock Holmes 3 # aparitie film Sherlock Holmes 3 # sherlock holmes 3 #sherlock holmes

Cand apare filmul Sherlock Holmes 3?

Filmul Sherlock Holmes 3 este inca in faza de proiect, iar lansarea sa a fost amanata cu aproape un an.

Astfel, filmul Sherlock Holmes va aparea in cinematografe abia pe 22 decembrie 2021. Initial, lansarea era programata pe 25 decembrie 2020.

Al treilea episod al seriei are la baza povestea lui Sherlock Holmes, care este cu siguranta cel mai faimos detectiv din istorie. Acest detectiv particular, creat de scriitorul Arthur Conan Doyle, a dus la aparitia a numeroase filme, carti, piese de teatru si jocuri.

Cele mai cunoscute filme despre Sherlock Holmes sunt cele care il au in rolul detectivului pe Robert Downey Jr. Primul a aparut in 2009 sub numele Sherlock Holmes, iar al doilea in 2011 sub numele Sherlock Holmes: A Game of Shadows.

Avand in vedere ca au trecuti multi ani de la al doilea film al seriei, foarte multi fani s-au intrebat cand apare filmul Sherlock Holmes 3.

Distanta dintre episodul 2 si 3 este atat de mare in primul rand datorita faptului ca Robert Downey Jr. a fost implicat in multe proiecte in utimul deceniu, iar rolul de Iron Man nu i-a oferit prea mult timp liber.

In plus, contextul actual a facut ca lansarea sa fie amanata din nou. Echipa de productie mizeaza insa tot pe o data din preajma Craciunului pentru a se asigura ca filmul va fi un succes la box office.

Este, de fapt, o metoda pe care producatorii au pus-o in practica inca de la primul episod. Astfel, filmul din 2009 a fost lansat pe 25 decembrie. Bugetul a fost de 90 de milioane de dolari, iar incasarile de 524 de milioane de dolari. In topul filmelor din 2009, Sherlock Holmes a fost al optulea ca incasari la box office.

In plus, pentru rolul principal, Robert Downey Jr. a castigat si un premiu la Globurile de Aur, la categoria cel mai bun actor dintr-un musical sau comedie.

Al doilea film despre Sherlock Holmes din aceasta serie, a fost lansat in 2011 tot in preajma Craciunului, pe 16 decembrie. Bugetul de productie s-a ridicat la 125 de milioane de dolari, iar incasarile au fost de 545.5 milioane de dolari. Sherlock Holmes: A Game of Shadows a fost al 11-lea film ca incasari in 2011 in SUA.

Acest film despre Sherlock Holmes a primit nominalizari numeroase la Saturn Awards, Teen Choice Awards si Visual Effects Society Awards, dar nu a primit insa niciun premiu.

In orice caz, interesul fanilor seriei este in continuare ridicat si se asteapta lansarea episodului trei.

Pana in acest moment, este cert ca ii vom vedea in continuare in rolurile principale pe Robert Downey Jr. si Jude Law. De asemenea, Jared Harris si-a exprimat interesul de a juca si el in acest film, desi nu este clar daca va exista un rol si pentru el.

In ce priveste scenariul pentru Sherlock Holmes 3, deocamdata nu au aparut scurgeri de informatii in presa.

Exista insa un semn de intrebare in privinta regizorului Guy Ritchie. Acesta a avut un rol important in succesul celorlalte doua episoade ale seriei, dar nu a fost mentionat in legatura cu un posibil rol in Sherlock Holmes 3.  El este ocupat momentan cu alte proiecte, astfel ca nu se stie daca va regiza si Sherlock Holmes 3. Pentru acest film, ar fi o mare pierdere. De asemenea, nu se stie nici cine va scrie scenariul, intrucat nu exista un anunt oficial in acest sens.

Chiar si asa, fanii sunt nerabdatori sa vada din nou aventurile detectivului lor preferat, Sherlock Holmes.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea