Filme

#film #cameron diaz #pelicula #the other woman

Cameron Diaz se razbuna pe iubit in "The Other Woman"

Cameron Diaz, vedeta din "Bad Teacher", va fi distribuita intr-o comedie intitulata "The Other Woman". Diaz va interpreta rolul unei femei care descopera cu stupoare ca iubitul sau este deja casatorit. Ea jura ca se va razbuna pentru aceasta umilinta si isi va uni fortele chiar cu sotia iubitului.

Potrivit The Wrap, in rolul sotiei am putea s-o vedem chiar pe Kristen Wiig, actrita cunoscuta datorita aparitiei in pelicula "Bridesmaids". Wiig inca nu a semnat un contract cu producatorii lui "The Other Woman".

Cameron Diaz a aparut in acest an in comedia romantica "What to Expect When You're Expencting", care a rulat si pe marile ecrane din Romania. Un alt proiect in care Diaz va fi vazuta este "Gambit", unde joaca alaturi de Stanley Tucci, Colin Firth si Alan Rickman. Filmul va rula in cinematografe incepand cu data de 21 noiembrie. In Romania, pelicula va ajunge pe 15 martie 2013.

Sursa foto: justjared.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea