Filme

#ethan #joel #coen #burn after reading #cronica #primele ecouri #_burn-after-reading-2008

Burn After Reading - primele ecouri

Burn After Reading este o comedie neagra a carei actiune se invarte in jurul unui CD care contine memoriile fostului agent CIA Osbourne Cox (John Malkovich). CD-ul este furat de Katie Cox (Tilda Swinton), sotia infidela a acestuia, de care vrea sa se desparta, si este uitat apoi, in mod accidental, in vestiarul unei sali de fitness din Washington.

De aici, CD-ul ajunge in mainile a doi angajati ai salii de fitness. Constienti ca au dat lovitura, cei doi vor incerca sa vanda informatiile, iar agentul se va chinui sa-i opreasca inainte de a face ceva rau.

Primele reactii

Unii critici de peste ocean spun ca fratii Coen au dat lovitura si de data aceasta. Burn After Reading este o comedie de senzatie cu un subiect straniu si personaje memorabile. Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane din Romania incepand cu 3 octombrie.

Pro

ReelViews: Burn After Reading nu este un pretendent la premiile Oscar din 2009, dar o sa starneasca suficiente hohote de ras pana la sfarsitul lui 2008 (James Berardinelli)

Newsweek: Filmul este o ilustratie comica a Legilor lui Murphy, setata in lumea spionajului din Washington (CIA) si populata numai cu personaje natange (David Ansen)

Hollywood Reporter: Va trece un timp pana te vei acomoda cu ritmul si umorul filmului. Burn After Reading este un thriller de anti-spionaj in care nimeni nu joaca cu inteligenta, iar totul are un sfarsit urat (Kirk Honeycutt)

San Francisco Chronicle: Filmul nu aduce nimic nou, dar este alert, amuzant si lasa o multime de actori de top sa-si faca de cap (Walter V. Addiego)

Houston Chronicle: Burn After Reading nu este un clasic precum No Country for Old Men. Nici un film psichedelic ca Marele Lebowski. Burn este un film marca Coen (Amy Biancolli)

Contra

TIME Magazine : Burn After Reading este un film despre prostie. Prea multa prostie (Richard Corliss)

New York Observer: Burn After Reading, in regia fratilor Coen, m-a socat. Nu credeam, dar este cel mai ingrozitor film pe care l-am vazut (Andrew Sarris)

New York Daily News: Filmul are si momentele lui bune, dar este previzibil si foarte usor de sters din minte (Joe Neumaier)

Trailer Burn After Reading

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea