Filme

#filme noi #bruce willis #distributie #g.i.joe 2: retaliation

Bruce Willis, in tratative pentru G.I. Joe 2: Retaliation

" G.I. Joe 2: Retaliation" ar putea beneficia de aportul uneia dintre cele mai apreciate vedete de actiune de la Hollywood, nimeni altul decat Bruce Willis.

Blogul Heat Vision relateaza ca negocierile dintre cei de la Paramount si vedeta din 'Die Hard' sunt momentan inghetate, Willis fiind dorit pentru rolul generalului Joe Colton.

Potrivit seriei de benzi desenate din anii '80, Colton este cel care a infiitat unitatea de elita Ultimate Freedom Fighting Force.

Regizorul John M. Chu a pregatit deja o buna parte din distributia celui de-al doilea film al francizei "G.I. Joe". Channing Tatum urmeaza sa-si reia rolul Duke. De asemenea, vor mai fi distribuiti in film: Ray Park, Arnold Vosloo , Dwayne Johnson , Adrienne Palicki si hip-hoperul RZA. In rolul villain -ului Firely il vom intalni pe Ray Stevensen.

Filmarile la "G.I. Joe: Retaliation" vor incepe la sfarsitul acestei luni, pelicula urmand sa aiba premiera in State pe 29 iunie 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea