Filme

#_taisul-gloriei-2007

Blades of Glory - primele ecouri

Doi patinatori olimpici , adversari dintotdeauna, dar descalificati de ani buni din orice competitie oficiala pe motiv ca s-au paruit in public, au ocazia sa se intoarca pe gheata. Chazz ( Will Ferrell ) si Jimmy ( ) si-au pierdut medaliile si sansa de a mai participa in competitii, dar nu pentru mult timp. Cei doi barbati descopera o scapare in regulamentul campionatului mondial, ceea ce le permite sa participe la competitie, dar impreuna: la categoria perechi. Este o ocazie pe care Chazz si Jimmy nu vor s-o rateze...

Primele Reactii

Contrar unor guri rele si a unor asteptari, Blades of Glory, s-a bucurat de un succes mai mult decat indestulator. S-a dovedit a fi o comedie cu adevarat ‘comica’, cu un scenariu pus la punct si situatii surpriza interesante. Criticii si publicul l-au primit destul de bine. Au vazut in el exact ceea ce s-a dorit a fi: o comedie draguta, relaxanta si agreabila de vineri seara care poate avea succes.

Pro

Variety: “Ar putea exista o abundenta de glume despre durere,glume despre intorsaturi si iar durere, darla sfarsitul programului aceasta farsa este saritura de succes a comediei" (John Anderson)

TIME: “Filmul este un film acceptabil pentru o variatie de vineri seara, dar nu va rezista mult in sistemul vostru si s-ar putea sa dispara pana duminica dimineata" (Richard Corliss)

New York Daily News: “Filmul nu este chiar Talladega Nights on Ice, dar este in schimb foarte amuzant” (Jack Mathews)

IGN Movies: “Blades of Glory este comic si asta e tot ce conteaza” (Todd Gilchrist)


Contra

Film Freak Central: “Extenuant si incurcat intr-o proasta sincronizare” (Walter Chaw)



Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea