Filme

#blade runner #prequel #sequel #christopher nolan #regia #ridley scott #warner bros.

Blade Runner va avea un prequel. Christopher Nolan este favorit pentru a semna regia

Dupa ce Alcon Entertainment si Warner Bros. au anuntat ca sunt aproape de a finaliza procesul de achizitionare a drepturilor francizei Blade Runner , create de Ridley Scott, toata lumea se intreaba cine este regizorul care isi va pune semnatura pe viitoarul proiect.

Christopher Nolan este primul nume mentionat de producatorii viitorului prequel sau sequel din seria Blade Runner. Acest amanunt a fost mentionat de doi producatori implicati in proiect intr-un interviu realizat de site-ul io9.

“Prietenul nostru, Chris Nolan, cu care am lucrat la Insomnia ar fi alegerea cea mai buna”, a spus Andrew Kosove, unul dintre producatori. Acesta a continuat explicand ca ceea ce se doreste cu viitorul proiect Blade Runner este similar cu transformarea suferita de noua serie Batman. “Cred ca ceea ce a facut Chris Nolan cu Batman este ce ne dorim sa faca viitorul regizor, fie ca acesta va fi Ridley Scott din nou sau altcineva”, a afirmat Kosove.

Producatorul a refuzat sa dezvaluie daca Alcon l-a contactat pe Ridley Scott ca potential regizor pentru un nou film Blade Runner.

In ceea ce priveste noul proiect Blade Runner, se stie doar ca filmul nu va fi un remake. “Din punct de vedere legal, nu am achizionat drepturile pentru un remake. Nu suntem interesati sa refacem filmul, ci sa realizam un prequel sau o continuare”, a dezvaluit Kosove, adaugand ca deocamdata nu s-a decis daca filmul va fi prequel sau sequel. “Dupa ce vom discuta idei cu scenaristii si potentialii regizori, vom putea stabili acest lucru”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea