Filme

#bill clinton #actor #ocazie #the hangover 2 #comedie #cameo

Bill Clinton - actor de ocazie in "The Hangover 2"

The Hangover 2 ne promite si mai multe surprize dupa ce am aflat recent ca Liam Neeson va avea o scurta aparitie in film.

O sursa a afirmat pentru revista People ca fostul presedinte american, Bill Clinton, va avea si el un cameo in comedia regizata de Todd Phillips. Acesta isi va juca propriul rol.

Politicianul in varsta de 64 de ani, care dupa plecarea de la Casa Alba s-a implicat in actiuni umanitare, a filmat deja scenele in care joaca in cursul zilei de sambata, 13 noiembrie. Filmarile s-au desfasurat la Bangkok in Thailanda unde Clinton a sustinut o conferinta pe tema energiei obtinute din surse nepoluante. Totusi, producatorii lui The Hangover 2 nu au vrut sa dezvaluie detalii despre rolul lui Clinton in film.

In filmul original The Hangover, Mike Tyson a avut o aparitie memorabilia, interpretand propriul rol. In partea a-2-a, Mel Gibson ar fi trebuit sa aiba un cameo, insa recent actorul australian a fost inlocuit de Liam Neeson.

The Hangover 2 se afla momentan in productie in Thailanda, dupa ce filmarile au inceput in aceasta toamna in Los Angeles. Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha si Ken Jeong isi reiau rolurile pentru o noi aventuri pe meleaguri exotice.

The Hangover 2 va avea premiera in SUA pe 26 mai 2011.

Trailer The Hangover:

 


 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea