Filme

#filme noi #filme #distributie film # ben kingsley #mary mother of christ

Ben Kingsley, curtat pentru rolul regelui Irod

Ben Kingsley ar putea juca in "Mary Mother of Christ", scrie femalefirst.co.uk. Actorul in varsta de 68 de ani poarta tratative pentru rolul regelui Irod, intr-o productie ce pare a fi un prequel al peliculei "The Passion of the Christ".

"Mary Mother of Christ" infatiseaza povestea Fecioarei Maria (Odey Rush) si incercarilor sale de a-l infrunta pe Irod, care a decis omorarea tuturor nou-nascutilor de o anumita varsta, dupa ce a auzit ca profetiile legate de venirea unui nou Rege.

Peter O'Toole urmeaza sa-l interpreteze pe Simeon, in timp ce Julia Ormond va intra in pielea Elisabetei, verisoara Mariei.

Potrivit The Wrap, in rolul Anei am putea s-o intalnim pe Judi Dench, alias M din seria "James Bond". In schimb, rolul Satanei i-a fost oferit lui Hugh Bonnville.

Pelicula va fi regizata de Alister Grierson ("Sanctum") si se va baza pe un scenariu conceput de Benedict Fitzgerald si Barbara Nicolosi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea