Filme

#ben affleck #pe ecrane #american bullshit #fbi #operatiune

Ben Affleck vrea sa aduca pe ecrane "American Bullshit"

Ben Affleck pare sa fie din ce in ce mai atras de regie, asa ca lasa actoria pe planul doi. Dupa succesul de care s-a bucurat The Town, mai ales din partea criticilor, Affleck este pregatit sa inceapa un nou proiect.

Actorul si-a adaugat la lista de proiecte regizorale scenariul american bullshit, scris de Eric Warren. Proiectul va fi produs de Sony Pictures dupa ce a ocupat locul 30 pe lista scenariilor cu potential care nu au fost insa lansate in 2010.

American Bullshit spune povestea unei operatiuni secrete initiate de FBI in la sfarsitul anilor ’70 si inceputul anilor ‘80, Abscam, in incercarea de a pune capat traficului de bunuri sustrase din Congresul american. Treptat operatiunea sub acoperire s-a transformat intr-o ancheta anti-coruptie de interes public , la finalul careia au fost arestati senatori si membri ai Congresului american.

Deadline.com noteaza insa ca Affleck nu a semnat inca pentru a regiza acest proiect, intrucat mai are alte doua scenarii pe care intentioneaza sa le aduca pe ecrane: The Trade (scenariu Dave Mandel) si Replay (o adaptare dupa romanul lui Ken Grimwood).

In afara de proiectele regizorale, Ben Affleck va detine si unul din rolurile principale in filmul The Trade. Filmul, inspirat dupa un caz real, urmareste aventurile a doi jucatori de baseball ai echipei New York Yankees care in 1973 au facut schimb de neveste. Matt Damon ar urma sa joace rolul unuia dintre jucatori, iar scenariul este scris de Ben si Casey Affleck.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea