Filme

#filme noi #filme #avatar #avatar 2 #lansare film

Avatar 2 va fi lansat in 2015

Dupa succesul pe care l-a avut prima parte a filmului Avatar, James Cameron a declarat ca urmeaza sa regizeze si o a doua parte. Pentru ca efectele speciale se vor a fi si mai intense de aceasta data, regizorul a amanat data lansarii filmului din decembrie 2014, pentru anul 2015.

Jon Landau, producatorul filmului, a declarat ca regizorul James Cameron a cerut mai mult timp pentru a pune la punct detaliile care il pot ajuta sa finalizeze filmarile pentru Avatar 2.

Jon Landau a declarat pentru revista americana Empire ca "nu avem momentan o data fixa pentru lansarea filmului, insa ar fi foarte dificil pentru noi sa respectam data initiala (n.r. decembrie 2012)".

Data lansarii pare sa fi fost amanata si din cauza faptului ca James Cameron a fost ocupat si cu alte proiecte, cum ar fi lansarea in varianta 3D a filmului Titanic. Acest lucru nu inseamna ca filmarile pentru Avatar 2 nu au inceput deja.

Avatar 2 se va desfasura tot in spectaculoasa planeta Pandora, insa cea mai mare parte a actiunii se va desfasura sub apa din oceanele planetei.

James Cameron sustine ca Avatar 2 va aduce fanilor si publicului in general mai multe surprize si efecte spectaculoase decat spera. Regizorul a declarat ca stie ce isi doreste publicul sa vada, dar ca va intrece cu mult asteptarilor acestuia.

Regizonul este considerat a fi unul dintre cei mai buni experti din domeniul cinematografiei, mai ales in privinta tehlnologiei revolutionare. Prima parte a filmului Avatar a incantat zeci de milioane de oameni si este, cu siguranta, un film despre care inca lumea vorbeste, isi aduce aminte cu drag, un film pe care multi isi doresc sa il revada.

Prima parte a lungmetrajului Avatar a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, cu aproape 2,80 miliarde de dolari.

Sam Worthington, Zoe Saldana si Sigourney Weaver au semnat inca de la inceput contracte pentru a juca in toate cele trei filme din franciza, asadar actorii principali din prima parte a filmului nu vor fi inlocuiti.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea