Filme

#avatar 2 #avatar #lansare avatar 2

Avatar 2, amanat pana in 2016

Fanii peliculei ' Avatar ' mai au de asteptat patru ani pana sa vada continuarea blockbuster-ului. Lansarea filmului ' Avatar 2 ' a fost amanata pana in 2016, deoarece producatorii au nevoie de mai mult timp pentru realizarea productiei.

Informatiile privind amanarea lui 'Avatar 2' au fost divulgate de producatorul Jon Landau. Acesta a precizat ca lumea trebuie sa aiba rabdare, deoarece tehnologiile folosite pentru efectele speciale sunt de ultima generatie. Landau a promis ca produsul final va beneficia de o imagine 3D imbunatatita si ireprosabila.

In octombrie 2010, 20th Century Fox a anuntat lansarea filmului 'Avatar 2' in decembrie 2014. Un an mai tarziu, in 2015, urma sa apara si ' Avatar 3 '. Minutiozitatea si perfectionismul producatorilor au facut ca lansarile celor doua pelicule sa fie amanate.

Lansat in 2009, 'Avatar' a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei - peste doua miliarde si jumatate de dolari.

Cel de-al doilea episod al francizei 'Avatar' va explora adancurile oceanelor de pe planeta Pandora. De regia filmului se va ocupa tot James Cameron.

Sursa foto: fanpop.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea