Filme

# michael shannon #paul dano #as i lay dying #distributie #james franco

"As I Lay Dying", filmul lui James Franco, aduna vedete

Afisul lui As I Lay Dying, proiectul care va fi regizat de James Franco, se imbogateste cu noi nume.

Astfel, Paul Dano (There Will Be Blood) si Michael Shannon au confirmat deja, in timp ce Joaquin Phoenix si Richard Jenkins inca sunt in tratative, potrivit Cinema Blend.

James Franco va interpreta rolul principal in As I Lay Dying, o adaptare dupa un roman al scriitorului William Faulkner .

Actorul va va avea de munca la acest film, dat fiind ca romanul lui Faulkner este unul dificil de ecranizat din cauza stilului in care a fost scris. Cartea are 15 naratori si se intinde pe 59 de capitole dintre care cel mai scurt are doar cateva cuvinte. as i lay dying spune povestea  mortii lui Addie Bundren si a familiei acesteia care incearca sa-i respecte ultima dorinta, aceea de a fi inmormantata in orasul Jefferson.

Potrivit MTV News, filmarile la As I Lay Dying vor incepe in aceasta vara.

James Franco nu se afla la prima experienta regizorala. El a mai regizat in trecut scurtmetraje ca The Clerk's Tale sau Masculinity & Me.  Franco se va implica pe viitor si in realizarea productiei The Night Stalker , in calitate de regizor si de actor principal.

In prezent, protagonistul din 127 Hours se afla in tratative pentru rolul fiului mafiotului John Gotti . Filmul va fi produs de Marty Ingels, iar rolul principal, cel al lui John Gotti, este deja luat de John Travolta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea