Filme

#_appaloosa-2008-2 #cronica #primele ecouri #actiune #comedie #western #viggo mortensen #ed harris #appaloosa

Appaloosa - primele ecouri

Doi buni prieteni, Virgil Cole (Ed Harris) si Everett Hitch (Viggo Mortensen), sunt angajati ca serifi intr-un mic orasel dominat de Randall Bragg (Jeremy Irons), un bogatas local.

Odata ajunsi in oras, cei doi au parte de o adevarata surpriza in persoana lui Allie French (Renee Zellweger), o femeie pe cat de frumoasa, pe atat de priceputa in arta manipularii. Povestea filmului este bazata pe romanul omonim al scriitorului Robert B. Parker.

Primele reactii

Criticii spun ca Appaloosa are in plus, fata de celelate western-uri aparute in ultima vreme, o psihologie inteligenta, un triunghi amoros intrigant si o atractie pozitiva intre personajele principale.

Pro

USA Today: Este o mare placere sa vezi cum o multime de actori talentati joaca intr-un gen clasic (Claudia Puig)

Newark Star-Ledger: Chipul lui Ed Harris ar arata foarte bine pe o moneda, dar arata mult mai bine pe ecran (Stephen Whitty)

New York Post: Appaloosa este cel mai bun western de la Open Range si arata ca acest gen inca mai prezinta un interes (Lou Lumenick)

San Francisco Chronicle : Ed Harris a scris scenariul, a jucat un rol principal si a regizat aceasta pelicula plina de umor, actiune si inteligenta (Peter Hartlaub)

Newsday: Appaloosa satisface toate cerintele fara a da semene de oboseala (Rafer Guzman)

New York Daily News: Starurile acestui film fac o treaba minunata. Totusi, eforturile lor par inutile (Elizabeth Weitzman)

Contra

Wall Street Journal: Appaloosa este un western manierat , episodic si incet (Joe Morgenstern)

Salon.com: Era si timpul ca cineva sa se gandeasca la resuscitarea acestui gen de film. Dar, din pacate, o pelicula amiabila ca Appaloosa nu poate face acest lucru (Stephanie Zacharek)

New York Observer: Cei doi actori, Ed Harris si Viggo Mortensen, formeaza un cuplu minunat. Au mai dovedit asta in filmul A History of Violence. Greseala lui Harris a fost ca nu a lasat pe alticineva in spatele camerei de filmat (Rex Reed)

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Appaloosa

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea