Filme

#anthony hopkins #alfred hitchcock #film #sacha gervasi

Anthony Hopkins va fi Alfred Hitchcock?

Cu o viata personala complicata si o cariera cinemtografica extrem de prolifica, legendarul alfred hitchcock este o figura care continua sa ii inspire pe cineastii care vor sa realizeze filme despre alti regizori.

Din nou exista un proiect despre viata celebrului regizor, iar cel ales sa intre in pielea lui Hitchcock este Anthony Hopkins. Nu este insa prima data cand actorul britanic este atasat unui film despre Hitchcock.

In 2007, Hopkins ar fi trebuit sa joace acelasi rol in ecranizarea cartii lui Stephen Rebello ( Alfred Hitchcock and the Making of Psycho ), regizata de Ryan Murphy, cel care a devenit celebru pentru serialul Glee.

Filmul nu s-a materializat niciodata, insa compania producatoare Montecito incearca din nou acum sa demareze un alt proiect despre Hitchcock. Regizorul care are sanse sa-si puna semnatura pe acest film este sacha gervasi, cel care a fost laudat de critici pentru documentarul Anvil! The Story of Anvil.

Nu se stie deocamdata cine va scrie scenariul noului film, insa povestea se va concentra pe perioada in care Alfred Hitchcock a decis sa realizeze horror -ul Psycho in ciuda faptului ca nimeni nu era interesat de productie si nici nu avea suficiente fonduri.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea