Filme

#film de animatie #animatie #lorax protectorul padurii

Animatia "Lorax. Protectorul padurii", pe primul loc in box office-ul nord- american (VIDEO)

Animatia 3D "Lorax. Protectorul padurii", regizata de Chris Renaud si Kyle Balda a ocupat pentru a doua saptamana consecutiv prima pozitie in box office-ul nord-american.

Filmul, bazat pe romanul pentru copii "The Lorax", scris de Dr. Seuss in 1971 reprezinta o fabula despre importnata conservarii mediului inconjurator. Acesta a avut incasari de 39,1 milioane de dolari de vineri pana duminica, potrivit informatiilor oferite de AFP.

Vocile eroilor le apartin actorilor Danny DeVito, Zac Efron si Taylor Swift .

Pe locul imediat urmator se regaseste filmul SF " John Carter ", care prezinta calatoria fascinanta a personajului John Carter, pe planeta Barsroom. Aceasta productie cinematografica a obtinut incasari de 30,6 milioane de dolari pe weekend-ul ce tocmai a trecut.

Comedia "Proiectul X" a pierdut o pozitie fata de saptamana precedenta si se afla pe locul al treilea. Acest film a obtinut incasari de 11,5 milioane de dolari de vineri paan duminica.




Sursa foto: laurameleaca.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea