Filme

#film #animatie #how to train your dragon #nominalizari #annie awards #2011

Animatia How to Train Your Dragon are cele mai multe nominalizari la Annie Awards 2011

Filmul de animatie a primit cele mai multe nominalizari la cea de-a 38-a editie a Premiilor Annie, acordate anual de International Animated Film Society, scrie aceshowbiz.com.

Awards. Filmul se va bate cu si Toy Story 3 pentru trofeul de “cel mai bun film de animatie”. How to Train Your Dragon mai este nominalizat, printre altele, pentru efecte de animatie si pentru regie (Chris Sanders si Dean DeBlois).

Actorii Jay Baruchel si Gerard Butler, care isi imprumuta vocile personajelor principale din film, au primit si o nominalizare pentru “cea mai buna voce intr-un film de animatie”.

Megamind si Shrek Forever After, alte doua filme de la DreamWorks au primit sase, respectiv cinci nominalizari, in timp ce animatia cu cele mai mari incasari din 2010, Toy Story 3 , a obtinut doar trei. Tangled , productie care ocupa momentan prima pozitie in box office-ul american, a primit doua nominalizari.

Premiile Annie reprezinta cele mai inalte distincitii in ceea ce priveste filmul de animatie. In cadrul galei care va avea loc pe 5 februarie 2011 la Los Angeles , vor mai fi premiate si productii animate pentru , reclame, scurtmetraje animate si jocuri video.

Lista completa a nominalizarilor la o puteti vedea pe site-ul oficial al organizatiei.

Trailer How to Train Your Dragon:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea