Filme

#filme noi #angelina jolie #filme #film biografic #distributie film #gertrude bell

Angelina Jolie va fi "Gertrude Bell"

Angelina Jolie este pe cale sa primeasca un nou rol de femeie cu caracter puternic. Actrita ar putea fi distribuita in filmul biografic despre viata si cariera lui .

Biopicul va fi regizat de Ridley Scott , din mainile caruia au iesit pana acum peliculele premiate cu Oscar - 'Gladiator', 'Hannibal' si 'Thelma & Louise'.

Gertrude s-a nascut in 1868 si a fost un personaj proeminent al vietii politice din Marea Britanie, de la inceputul secolului XX. A fost scriitoare, diplomat, arheolog, exploratoare si a calatorit in Mesopotamia, Arabia si Siria.

Inainte de izbucnirea Primului Razboi Mondial, Gertrude Bell devenise un expert in problematica Orientului Mijlociu. Expertiza sa a condus la definitivarea granitelor statului , ca urmare a prabusirii Imperiului Otoman.

Pana la confirmarea in rolul lui Gertrude Bell , Angelina Jolie se pregateste de debutul regizoral. Primul film pe care l-a regizat, ' ' va fi lansat in cinematografele din State Unite pe 23 decembrie .

Foto: pic-celeb.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea